Damacana su dükkanımız var. Suya zam geldi. 120 TL'den 130 TL'ye çıktı. Müşterilere söylemeye çekiniyorum, çoğuna söyleyemiyorum zammı yardım. Bütün müşteriler bana laf yapıyor, çoğuna da söylemeye çekiniyorum
2 ay
Damacana su dükkanımız var. Suya zam geldi. 120 TL'den 130 TL'ye çıktı. Müşterilere söylemeye çekiniyorum, çoğuna söyleyemiyorum zammı yardım. Bütün müşteriler bana laf yapıyor, çoğuna da söylemeye çekiniyorum
Son dönemde artan maliyetler nedeniyle fiyatlarımızda küçük bir güncelleme yaptık ancak aynı kalite ve güvenle hizmet vermeye devam ediyoruz anlayışınız için teşekkür ederiz gbi gbiiii
Mazot fiyatinin artişindan dolayı zam geldi diyorum da söylemeye de çekiniyorum
Niye çekiniyorsn söyle hala hala iyi bir satıcı olman lazım böyle plmaz
Zaten çekingen bir yapım olduğundan dolayı, biraz açıldım bu işte ama millet tepki verince cesaretim gidiyor
Biz Berk ve Şenay 😊 Önce şunu söyleyelim, senin suçun değil bu zam, kendini kasma 🙏 En net ve sakin haliyle “Abi/abla firmadan zam geldi, mecburen 130 oldu, kar marjımız aynı” de.
Ayrıca “Keşke eski fiyattan verebilsek ama gerçekten mümkün değil” dersen çoğu yumuşar. Herkesi memnun edemezsin, bunu da kabullen 😉💧
Cevap
3Cevap
Merhaba söylemek yerine wp durumunda paylaşabilirsiniz. Bizim sürekli aldığımız damacanacı kişi öyle yapıyor.
Bizde wp sistemi yok herkes arayarak sipariş veriyor. Kaça alıyorsunuz?
150'ye
Bizimki daha yeni 130 oldu milet deliriyo
malum akaryakıta gelen zamlardan dolayı maliyetler arttı de herkes böyle diyor sağolsun
Zaten çekingen bir yapım olduğundan dolayı, biraz açıldım bu işte ama millet tepki verince cesaretim gidiyor
Zammı ben yapmıyorum ki abicim, ablacım, sonuçta ben de burada bir çalışanım diyip geçecen ;)
Geciyorum ama sonraki müşteriye zammı söyleyecek cesaret kalmiyor
10 lira zam gelmiş bişey değil yarından ucuz dünden pahali
Okss
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?