Para & Ekonomi Damacana suya kaç TL ödüyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Az önce 80 TL verdim.. 1 hafta önce 60 TL'ydi. Şoktayım. İstanbul fiyatları uçuyor. Damacana suya kaç TL ödüyorsunuz? Cevapla Fiyat Soruları Şok Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Damacanaya 80 tl verilmez git bimden 10 tl ye 5 litre su al 4 tane yarı fiyatına denk gelir :D 0 0 Yorumla
bjkandahmet Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Selam Arıtma taktirdik öyle içiyoruz da bugün arıtma tamire gitti susuzuz 1 haftadır A 101 den abant marka su aldım 4 tanesi 48 tl 20 litre yapar bence sizde öyle yapın:) 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Dün 2 tane aldım, 130.Tanesi 65. İstanbul 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,7b cevap paylaştı. 55 tl ama çok kısa sürede bu sayıya ulaştık. Ilk almaya başladığımda 40 tl idi 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Damacana almiyoru 5 ltrelik koli şeklinde alıyoruz 0 0 Yorumla
blade063 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 81% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 489 cevap paylaştı. Damacana veya arıtma kullanmıyoruz 😊 0 0 Yorumla
_ALCHERA_ Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 370 cevap paylaştı. Arıtma var evde yoksa baş edilmez bu fiyatlarla. 0 0 Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 82% +1 yıl Bilmiyorum ki hiç damacana almam. Arıtma var 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Damacana tarih oldu artık arıtma cihazı var 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl İstanbul'dayım damacanaya 60 lira ödüyorum. 0 0 Yorumla
3_FourLeafClover_2 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Damacana almıyorum 0 2 Yorumla hayalleriçindee +1 yıl Damacana diye sen omuzliyimmi 😄 Yorumla 3_FourLeafClover_2 +1 yıl Omuzla Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Damacanaya 80 tl verilmez git bimden 10 tl ye 5 litre su al 4 tane yarı fiyatına denk gelir :D
Selam
Arıtma taktirdik öyle içiyoruz da bugün arıtma tamire gitti susuzuz 1 haftadır A 101 den abant marka su aldım 4 tanesi 48 tl 20 litre yapar bence sizde öyle yapın:)
Dün 2 tane aldım, 130.
Tanesi 65. İstanbul
55 tl ama çok kısa sürede bu sayıya ulaştık. Ilk almaya başladığımda 40 tl idi
Damacanayı kaç litre olarak alıyorsunuz ve kaç gün gidiyor?
Damacana almiyoru 5 ltrelik koli şeklinde alıyoruz
Damacana veya arıtma kullanmıyoruz 😊
Arıtma var evde yoksa baş edilmez bu fiyatlarla.
Bilmiyorum ki hiç damacana almam. Arıtma var
Kaynak su aldım 35 Trendyoldan pınar su aldım oda 90 tlydi
30 lira özel alıyoruz
50 TL ödüyoruz şu an.
Damacana tarih oldu artık arıtma cihazı var
erıklı ıcıyorum 75 tl canım
İstanbul'dayım damacanaya 60 lira ödüyorum.
Ona da her hafta zam yapıyolar
Bizde abim aliyo bilmiyom valla
D * acana fiyatları baya yüksek ya
55 ödedim bugün
Arıtma kullanıyorum.
arıtma kullanıyorum kafam rahat
Battık dostum battik
0 hiç odemiyom
Damacana almıyorum
Damacana diye sen omuzliyimmi 😄
Omuzla
Çalışmayı dene