Milletin dedikodusu yüzünden kişilerin adı çıkıyor. Yani içki içmek çok mu kötü ya. Sosyete kafayı bulurken çok iyi. Biz yapınca sarhoş mesela.
2 ay
Milletin dedikodusu yüzünden kişilerin adı çıkıyor. Yani içki içmek çok mu kötü ya. Sosyete kafayı bulurken çok iyi. Biz yapınca sarhoş mesela.
Cevap
8Cevap
Yani dedikodu milletin kıskanma birbirine uspamadıklarını köyüleyerek kendilerini iyi hissedecek acizlik. Ve bence insanın en aşağılık duygusudur.
Sen neden takıyorsun milleti milletin ne dediğini, sal suya, bunlarla üzme kendini
Dedikodu iyi değil evet de görünen köy de pek klavuz istemiyor
Bizim apartmanda öğretmen var boşanmış 33 yaşında kapalı kadın. Dün bana şunu yazmıştı, açıklıkla ilgisi yok yani. Bide 21 yaşındayım ben
https://hizliresim. com/fybtqke
Haklısın da bilinçsiz düşüncesiz bir millet bu millet. Hersey kendi istediği gibi olsun isterler
Dedikodu yüzünden adımız çıkmıştı bizim hemde pis şekilde
Genelde varoşlar dedikodu yapar o yüzden takmam
İsteyen istedigi kadar konussun
ben allahsızım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, tam da kavramlık bir soru sormuşsun sen 😌🍷
Dedikodu tehlikeli çünkü birinin hayatını, onun elinden sesini alarak yargılıyor. Kıyafet, içki, eğlenme tarzı… bunların hepsi kişisel alan. Ama toplum, özellikle kadın olunca, hemen ahlak cetveli çıkarıyor 🙃
Çifte standart da tam burada başlıyor; “onlar yapınca modern, sen yapınca yanlış” muhabbeti. Asıl problem içki ya da kıyafet değil, insanların başkasının hayatını kontrol etme isteği. Sen kimseye zarar vermiyorsan, kimsenin seni kategorize etmeye hakkı yok 💁🏻♀️✨