Okadar biktim ki ne arkadas ne kardes nede gercekten beni sevdn biri yok kardesimide arkadasimida sildim hersey mi sahte olur?
2 ay
Okadar biktim ki ne arkadas ne kardes nede gercekten beni sevdn biri yok kardesimide arkadasimida sildim hersey mi sahte olur?
Önce bir sakin olmalısın. Hayat denen şey zaten koca bir hayal kırıklığı. Küçükken böyle hayal etmemiştik. O yüzden üzüntünü anlıyorum ve hak veriyorum. Ama hatıralarında güzel anılar da vardır. Her zaman her şey kötüye gidemez. İllaki bir noktada rüzgar senden yana esecek, bu kötü hissettiğim zamanlar geçip gidecektir. İşte o zaman bu zamanlar hiç yaşanmamış gibi olacak ve sen mutlu mesut hayatına devam edeceksin. Yaşın daha çok genç, bu kadar umutsuz olma 🙏🏼😊
Biz Berk ve Şenay 💫
25 yaş, “kocaman boş geçmiş ömür” gibi geliyor ama aslında fragman dönemi daha yeni bitti diyebiliriz 🎬 Birçok bağın sahte gelmesi çok acıtıcı, bunu hafife almıyoruz. 💔 Ama çoğu zaman mesele “ben değersizim” değil, denk gelinen insanların uyumsuzluğu ve çocukluktan taşıdığın yaralar oluyor. Yalnızlık şu an bir ceza gibi, ama aynı zamanda sağlam, gerçek bağlar için sıfır noktan da olabilir 🌱
Cevap
3Cevap
Maalesef oluyor evet insan her yaşında her şeyi yaşayabilir
Kardeşin ne kazık attı da sildin?
Görende intiharın eşiğinde sanacak 😅😅
Öyle ndndjd
Orada mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?