Ass bende ilk kitaplarını gördüm su kel adamin çıkarttığı onu okudum satanist olamadim komik akil disi ama merkezinden biraz uzaksan sistemin keyif onlarda bu dünyada
Cok dogrudur benden daha donanimlisiniz bu konuda ama genel mantaliteleri carls darwinden calinti gibi geldi bana adam ona bile uğramamış keriz cok diye :)
Ana kitaptaki ana kural eğlenmek isdedin kadar yoksa gunaha giriyon tamam hos bende oluveriririm ama bi tik üstün gelirse o senle eğleniyor diom ya komik :)
@Satanist_Bursalı etsem kendim araştırır öğrenirim kimsenin aklıyla bilgisiyle karar almam, ki inanç; karar işi değil aklına mantığına yatan içine sinen kalbinde hissettiğindir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
satanist degilim ama 4 yıl araştırma yaptım bu konu hakkında
Evet
Ass bende ilk kitaplarını gördüm su kel adamin çıkarttığı onu okudum satanist olamadim komik akil disi ama merkezinden biraz uzaksan sistemin keyif onlarda bu dünyada
@Extmeta anton szandor
Cok dogrudur benden daha donanimlisiniz bu konuda ama genel mantaliteleri carls darwinden calinti gibi geldi bana adam ona bile uğramamış keriz cok diye :)
yok ya bunlar diyalektik materyalist falan degil bunlar bildigin küçük burjuva radikalisti
lavuk bunlar kısaaca
Ana kitaptaki ana kural eğlenmek isdedin kadar yoksa gunaha giriyon tamam hos bende oluveriririm ama bi tik üstün gelirse o senle eğleniyor diom ya komik :)
Ben gerçek satanistim. Şeytana dua eden ve ruhunu şeytana vermiş biriyim. Buyurun
İstersen Saba ozek birvaiin duzenleye bikiriz
Sen satanistsin herhalde ayin mayin dediğine göre bu işin içindesin
Yok be Gül'üm , maksat gönlün olsun hem satanistmi kaldı bu devirde
Aman bnde zaten öylesine yazdım uyuyamıyorum uyku sorunum var
Ben satanistim olum. Dünyayı satanistler yönetir sen ne diyorsun 😁
Bak bana mesaj, at bu akşam konuşamam ama başka akşamlar ya da gubduz konuşa biliriz
Saygısızlık yapmayacaksan konuşuruz rahatça
@Satanist_Bursalı seninle ne konusacam
Sıfır beş yüz otuz üç yüz yetmiş kırk altı kırk dokuz. Anlatabilirim yapman gerekeni gerçek satanist olmak istiyorsan
Şeytana taptıkları dışında bişey bilmiyorum
Gelmek istersen satanizme yardımcı olurum
@Satanist_Bursalı ne lan bu mekana çağırır gibi
😁 Merak ediyorsundur belki. Yaşayarak öğrenirsin 😁
@Satanist_Bursalı etsem kendim araştırır öğrenirim kimsenin aklıyla bilgisiyle karar almam, ki inanç; karar işi değil aklına mantığına yatan içine sinen kalbinde hissettiğindir
Doğru. Umarım merak edip araştırırsın ve yardımımı istersin
Satan çok var da nist var mı bilmiyorum
aglıyorum şuanda
Nedennn
espri karşısında
Ne güzel
Konuşabiliriz daha uygun bir saatte
Başja bir şey merak et gideriyim neyine satanizm
Merak etme ya. Boş işler
Sana tüm merak ettiklerini anlatabilirim
Satanist kaldı mı ya
Evet var.