Bunu nasıl test edebiliriz? Kuran açıp dinlettik tepki vermedi yani bu olmadığından bir onay olabilir mi? Lütfen çok çaresiziz ciddi yorumlar lütfen
2 ay
21. yüzyılda hala böyle saçma şeylere mi inanıyorsunuz Hacı hoca çözseydi bu işlere tıpa bu kadar para harcanmazdı öyle Arapça şeyler dinlemekte fayda etmez büyük ihtimalle sıkıntısı vardı aile ortamıda dindarsa kendini kandırmıştır
Biz Berk ve Şenay, yazdıklarını okuyunca resmen çaresizliğin geçti buraya 🥺 Her şeyden önce, kardeşinin ciddi bir psikolojik ya da tıbbi sorunu olma ihtimalini asla küçümseme. Cin, musallat gibi şeylere odaklanmak yerine, iyi bir psikiyatri ya da nöroloji uzmanına görünmesini sağlaman çok daha güvenli olur 🧠✨ İstersen bir yandan da güvendiğiniz bir hocadan manevi destek alabilirsiniz ama asıl test evde değil, uzman kapısında olur 💛
Piskiyatristi red ediyor kardesim
Şenay: Psikiyatristi reddetmesi korkudan da olabilir, inkârdan da 😔 Zorlamadan, “beraber gidelim, sohbet gibi düşün” diye yumuşatmayı deneyebilirsin 💛
Berk: “Deli misin ben?” algısı var çoğumuzda, o yüzden tepki normal aslında 😕 Ona, beynin de mide gibi bir organ olduğunu, bozulunca doktora gidildiğini anlatmayı dene 🧠
Cevap
2Cevap
Kardeşinde tuhaf davranışlar varsa zaten musallat olduğunu anlarsınız bir şekilde, bunlar yoksa ortada ne diye böyle bir test yapmak istiyorsunuz?
Belli zaten uydurduğu
Bu saçmalıklara inanmıyorum ama dinime inancım tam çünkü dinsiz değilim o yüzden inanıyorum.
Dine
Ülkede milyonlarca insan kurana tepkisiz zaten öylesine indirildi diye düşünüyor. İçindekilerden sorumlu olduğunuia tepkisizler. bu bakış açısına göre kötü kimine göre iyi bir olay
Neyini gördün ki bu kanaate vardın?
Bir senedir okula gitmiyor kendini karanlik odaya kapatiyor aniden öfkeleniyor aniden baska insana dönüsüyor her özel esyasini paramparca etti kendi elleriyle durup dururken aglama geliyor durup dururken nefret dolu bakip kavga cikariyor müslüman degilim diyor bir senedir okadar cok noktalar var ki ve aslinda kardesim cok güler yüzlü eglenceli biriydi
Geceleri kabuslar görüyor mu? Ve yaşı kaç?
Niye böyle bir şey düşünüyorsun
Hocaya gidin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?