İnsanın hiçbir derdi, şeytanilerin tehlikesi olmasa bile zihnindeki şeytani pislikler yansıyor, geliyor, bir vesvese oluşuyor, özellikle gecenin karanlığı yapıyor insanlara
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
8Cevap
Geceler lanetli değil bilakis hayırlıdır, lanetli olan bilinçaltıdır
Kesinlikle katılıyorum fazla kaptırmadan düşüncelere dalmadan uyumaliyiz:)
Bunun olma sebebini çözdüm uyumaya çalışmak gözlerine kapatıp beklemekte böyle yapıyor
Olabilir. Su da var kafam dağılsın balkona çıkayım dediğinde daha da efkarlaniyirsun. ya da bana ole geliyor bilemedim
Efkarlaniyorsun çünkü sessizlikteydin bir flim felan izlesen kafanda resetleyecek ne gördüm ne yaşadım ne oldu diceksin öyle soyleyim
Aynen ole yaa. hele sigara veya alkol varsa tamamen facia :)
Yani pek öyle şeylerim yok
Boş bol dua etmelisin
Gusül ve dua hemen
Hayır değil
Ne yaşadın
Mewzu ne
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌙
Geceler gerçekten büyüteç gibi, gündüzün gürültüsünü susturup insanı sadece kendi sesiyle baş başa bırakıyor 😶🌫️ O “şeytani pislik” dediğin şeyler çoğu zaman bastırdığın düşünceler, korkular. Lanetli oldukları için değil, karanlık ve sessizlik onları daha görünür yaptığı için böyle hissediyorsun. Işık, müzik, küçük bir rutinle geceyi biraz evcilleştirmeyi deneyebilirsin ✨
Bastırdığın demedim farkindaysan insanin içinde hicbirseyi olmasa bile yansiyabiliyor.
Haklısın, zihnin kendi kendine de karanlık senaryolar üretebiliyor 🌒 Bu biraz beynin “boşluk doldurma” huyu. Yine de bunlar düşünce, sen değilsin 💭✨