Diğer Çok bunaltıcı bir gece değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sizce de öyle mi?Sağa dön sola dön bir türlü rahat edemiyorum. Ruhumu daraltan bir şey var sizde durumlar nasıl? Çok bunaltıcı bir gece değil mi? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YağızDemirören Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 88% +1 yıl O zaman aç sagi solu kes gapaizm dinle güzel bir gece 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç kafam almıyor Yorumla
bigsecret12 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl hava sıcak, bunalıyorum bende Antalyanın sıcağı başladı nfojenofefne 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İstanbul bile böyleyse antalya nasıldır Yorumla bigsecret12 +1 yıl şu an 24 derece njfneejfnjfe Yorumla
kediama173cm Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Diğer konusunda 326 cevap paylaştı. Mevsim aniden değişti ve şiddetli baş ağrısı ile soruna hak veriyorum 0 0 Yorumla
burock123 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl havalar sicak...bugun yazliklari cikardim dolaba.. o derece 😃 0 0 Yorumla
Bunnyhoop Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Benimde uyku düzenim bozuk uyuyamıyorum anasını satim uyuya mı yorummmm ! 0 0 Yorumla
Sdfdsdf4 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Yani son soyledigin haric durum. pek. farklı değil.Sıkıcı. ve uykusuz bir gece diyelim? 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hemen dua oku geçer. :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Okudum şimdi inşallah geçer Yorumla merakettimmişte +1 yıl nas suresi ve felak suresi ve Ayet-el kürsi oku yatmadan önce Yorumla
Cavendish Takip Et Master Yaş: 42 , eic 75% +1 yıl Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Klasik yaz geceleri bunalımı geliyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Biri gırtlaklıyor gibi Yorumla Cavendish +1 yıl Panik atak? Yorumla Soran +1 yıl Normalde var öyle bir rahatsızlığım ama ona benzetemedim bu daha çok beş günlük bunaltıyı bir saatte geçirmiş gibi Yorumla Cavendish +1 yıl Panik atak farklı farklı durumlar gösterebiliyor otur nefes egzersizi yap biraz. Yorumla
Gezegen0000 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Sahur hazırlığı başlar simdi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bizim burda daha var Yorumla Gezegen0000 +1 yıl Bizde de öyle 4:30 Yorumla
Ruhhaliimbunalıım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl baş ağrısı yüzünden öyle geçiyor bu gece 1 0 Yorumla
Handsomee06 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 938 cevap paylaştı. Aynı arkadaş ariyorum 0 0 Yorumla
Ercn543454 Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Nedir seni böyle daraltan 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Ercn543454 +1 yıl Bi derdin mi var yoksa genel sıkıntılar mı Yorumla
Karavicdanli0606 Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 523 cevap paylaştı. Neden daraldı ruhun konusabiliriz 0 0 Yorumla
Serif329 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 664 cevap paylaştı. Ayni durumdayim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
O zaman aç sagi solu kes gapaizm dinle güzel bir gece
Hiç kafam almıyor
hava sıcak, bunalıyorum bende Antalyanın sıcağı başladı nfojenofefne
İstanbul bile böyleyse antalya nasıldır
şu an 24 derece njfneejfnjfe
Mevsim aniden değişti ve şiddetli baş ağrısı ile soruna hak veriyorum
havalar sicak...
bugun yazliklari cikardim dolaba.. o derece 😃
Benimde uyku düzenim bozuk uyuyamıyorum anasını satim uyuya mı yorummmm !
Yani son soyledigin haric durum. pek. farklı değil.
Sıkıcı. ve uykusuz bir gece diyelim?
hemen dua oku geçer. :)
Okudum şimdi inşallah geçer
nas suresi ve felak suresi ve Ayet-el kürsi oku yatmadan önce
Klasik yaz geceleri bunalımı geliyor
Biri gırtlaklıyor gibi
Panik atak?
Normalde var öyle bir rahatsızlığım ama ona benzetemedim bu daha çok beş günlük bunaltıyı bir saatte geçirmiş gibi
Panik atak farklı farklı durumlar gösterebiliyor otur nefes egzersizi yap biraz.
Sahur hazırlığı başlar simdi
Bizim burda daha var
Bizde de öyle 4:30
baş ağrısı yüzünden öyle geçiyor bu gece
Durgun hissediyorum sadece
Bende aynı durumdayım
Aynı arkadaş ariyorum
Nedir seni böyle daraltan
Bilmiyorum
Bi derdin mi var yoksa genel sıkıntılar mı
Neden daraldı ruhun konusabiliriz
Hiç sorma 🙄