2 ay

Allahım sana şükürler olsun ki Osmanlı Param Parça olmuş, sizce?

Tarihi okudukça kavruluyorum resmen.

Babalar evlatlarına kıymış, kardeşler kardeşlerini öldürmüş halk desen sefalet içinde sürünürken saray harem keyfi sürüyor

ve bir de üstüne Müslümanım demişler.

Allah'a şükürler olsun ki Osmanlı paramparça olmuş, ne kadar toprağı varsa kaybetti.

Mustafa Kemal Atatürk, o zeki çevik lider meydana çıktı, bu rezil gidişata dur dedi.

İnşallah bir daha Allah Osmanlı gibi çoluk çocuğu katleden onlarca cariyeyi köleyi evlilik diye koynuna olan rezil imparatorluğun sonunu getirdi.

Hep şunu merak ediyordum, Osmanlı bu kadar sene ayakta kaldı niye hiç anılmıyor dünyada. Hadi biri çekememezlik yapar hepsi mi yapar.

Hepsi bundan dolayıymış meğerse,

Osmanlı her şeye din adı altında saldırıp durmuş Allah belalarını versin Allah bir daha bu dünyaya Osmanlı gibi İslam'ı kullanıp kendi emellerini gerçekleştirme imkanı tanımasın.

( Bazen merak ediyorum Amerika'ya arada sövüyoruz dimi ne işin var o topraklarda diye Osmanlı bin mislisini yapmış o dönemde iyi ki yaşamamışım )

Güncellemeler
2 ay
kimse kusura bakmasın ama 7 yaşındaki bir çocuğun ölürken yaşadığı korku ve çaresizliği buramda hissediyorum.
açlığa sefalete düşmüş mecbur kalmış kadının namusundan olurken yaşadığı utanç ve çektiği ızdırabı ilikllerime kadar hissediyorum şu makaleleri okudukça
eğer bütün dünya o dönemde böyle ise bu hepsini bu iğrenç düzenden ak çıkarmaz aksine hepsini bu işin içinde yapar.
diziyle gazla tarihimle övünmek isterdim ama övünç duyulacak bisi göremiyorum ölen o çocukların yaşadığı hissi görüyorum.
Güncellemeler
2 ay
Hep diyolar ya dünya adil değil diye biliyor musunuz aslında dünya çok adil,
insanoğlu bir şeyleri bahane etse de dünya kimsenin yaptığını kimseye yar etmiyor.

Allah öyle bir düzen kurmuş ki bugün değilse yarın tüm sorumlular bedelini ödüyor