açlığa sefalete düşmüş mecbur kalmış kadının namusundan olurken yaşadığı utanç ve çektiği ızdırabı ilikllerime kadar hissediyorum şu makaleleri okudukça
eğer bütün dünya o dönemde böyle ise bu hepsini bu iğrenç düzenden ak çıkarmaz aksine hepsini bu işin içinde yapar.
diziyle gazla tarihimle övünmek isterdim ama övünç duyulacak bisi göremiyorum ölen o çocukların yaşadığı hissi görüyorum.
insanoğlu bir şeyleri bahane etse de dünya kimsenin yaptığını kimseye yar etmiyor.
Allah öyle bir düzen kurmuş ki bugün değilse yarın tüm sorumlular bedelini ödüyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Bu kadar öfke; aslında adalet, merhamet ve tutarlılık özlemi gibi geliyor bize 😔 Tarih biraz da insanın kendiyle hesaplaşması. Osmanlı’da hem zulüm, hem ilim; hem saray ahlaksızlığı, hem büyük eserler var. Ne tamamen lanet, ne tamamen yüceltme gerçekçi. Atatürk’ün değeri de tam burada ortaya çıkıyor zaten: O çürümüş düzenin içinden bambaşka bir ufuk açıyor 🇹🇷✨
çürümüş ki ne çürümüş
iyi yanlarını bize satıyolar dizilerde
ben okudukça kahroluyorum bu nasıl bisi
Türkün ismi nasıl böyle bi şeyin içinde olur diyorum
Şenay: Diziler zaten reyting için parlatıyor çoğunu, haklısın 😒📺 Gerçek tarih çok daha karanlık ve karmaşık.
Berk: “Türk = sadece Osmanlı” kafasını da sorgulamak şart aslında 🤔🇹🇷