kalp atışı Ali Asaf Denizoglu'ndan arıyorum yok mu ya gerçekte böyle sevecek cengaver? Dipnot: eylül gibi karşılığını verecek biriyiz tabii ki🥲
2 ay
Söylediğiniz dizi karakterini çıkaramadım lakin bu ülkede heled Ebu devirde çıkarsın koşulsuz menfaatsiz yalansız dolansız sevmek sevdiğine sahip çıkmak saygı duymak anlayışlı kibar nazik karakterli olmak pek bulunması kolay bir durum değil maalesef
maalesef oyle, 2017 yapimi kalp atisi fılmınde doktordu
Doğrudur seven birisine denk gelmek çölde kutup ayısına denk gelmek bir durum söz konusu bu devirde maalesef üzülerek belirtiyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle soruları görünce içimiz titriyor, çünkü hepimiz az biraz Eylül’üz, az biraz da Ali Asaf’ı bekliyoruz galiba 😅 Gerçekte o kadar kusursuz, fedakâr, kararlı insanlar az ama hiç yok değil. Genelde gözünün önünde, “sıradan” sandığın tipler oluyor. Sen Eylül gibi karşılık vereceksen, emin ol bir yerlerde onun Ali Asaf’ı da vardır 🩷✨
Cevap
16Cevap
Sevdiğim kadının kalbiyle bir olurum kalbimiz beraber atar.
O kadar dizi ve karakterin içinden neden bunu seçtin peki😬😅
En cok etkıleyen en guzel seven gordugum buydu🥲
ııı ııhhh kalmadı, hele sanalda hiç sorma bile , 🙁
Vardır da, neden bu hakkını senden yana kullansın o kişi :D
Sen hangi hayal dünyasında yaşıyon? Ütopya'da bile yok senin aradığın
günümüzde para aşkın sevginin dini n herşeyin önünde olduğu için artık zor bu dediğin. İnsanlarda utanma duygusu kalmadı artık
maalesef oyle ben eylul gıbı sevecek paraya pula bakmyacak bırı olmama ragmen alı asaf bulmak zor
Eminmisin peki öyle olduğuna mesela evlendin dediğin gibi bir adamla ve ciddi maddi zorluklar yaşadın çevrenden sürekli parasız pulsuz adamla evlenmeseydin seni isteyen zengin şu adamla evlenseydin bu dertlerin olmazdı baskısı geldikçe bir nokta etki altında kalırdın bence.
Bahsettiğin şey günümüz tüketim toplumunda artık imkansız illa birileri etkiliyor
maalesef ben sevınce kor oluyorum herseye o yuzden cevre falan umurumda olmazdi her turlu zorluga gogus gererdım gercekten sevılseydım
Herkes ayni degıl maalesef evet anliyorum bu devırde zor ama ben bu devıre aıt hıssetmıyorum zaten kendımı
Kaç yaşındasın? Bu dediğin genelde çok genç yaşlardaki üttopyada olur ama bu vetdiğim örnekteki duruma 1 2 yıl maruz kalıp birde parasızlık hergün konu olunca değişir
Herkes ıcın bır degıl dedıgım gıbı ınsanlari bır tutmamanizi onerırım yas degıl yasanti ve ınsandan kaynakli bunlar
İnsan piskolojisi benzerdir sadece tepki süreleri farklıdır. Evet daha tecrübe edeceğim çok zaman var yolun yarısına anca geldim ama inanın bana bu böyledir. Demiyorum bu arada her şey paradır yanlış anlmayın beni paranın çözüm olmadığı çok acı ana tanıklık ettim. Demek istediğim hayat sadece mükemmel aşk olunca herşeyin üstesinden gelinir mottosu ile çözümlenebilecek kadar basit bir yapı değil birçok bileşeni ile dengede durur fakat zamanımızda para o dengeyi sağlayan taşlar arasında en büyüğü oldu
Bazilarimizin belkı tek eksıgı sevgıdır, acilari parayi da parasizligi da tatmislardir zaten herseye gogus gerıyorlardir zaten ama sevgıye ıhtıyaclarini gıderemıyolardir
sevgi çok çeşitlidir hepsi güzeldir tabi anne sevgisi evlat sevgisi baba sevgisi ya da aşk iyileştirici midir kesinlikle ama bazı eksikleri asla iyileştiremez. bu sadece maddi değil manevi olanlarıda sadece unutturur bir süreliğine
Haklisiniz tabı o yuzden ehlıne denk gelmelı her kalp
umarım aradığınızı bulursunuz ama tavsiyem çok leyla bakmayın hayata mantık her zaman çalışsın
Var inan bana dolu dolu hisler yaşatacak
Ali Asaf kim? Deniz kim? Kalp atışı nered?
Ruhumla kalbimle tüm benliğimle severim ama sevilmekte isteri sadece çok sev beni isteri
Burada bulamazsın bacım.
Bacim hıcbıyerde yok🥲
Kalmadı kaç yıldır adam gibi birini tanımadım ciddi diyom ha😕
Buradakiler zaten psikolojisi bozuk.
Haklisin valla bacim da arada nadır ınsan cıkarsa ıste
Çok zor asko o nadir insanlar gönlüne göre olacak mı bir de o da var.
Bız boyle yanliz olecegız desene o zaman bacim🥲🥲
Zaten sayıca az birr de yaş kültür uyum olmuyor
Hayır ya inşallah bulursun Allah'tan ümit kesilmez..
Kiz cok dua ederım hıc tutmuyo tabı kesılmez ama ınsan yoruluyor be bacim
Haklısın beklenti de olmaman gerekiyor akışa bırak nasipse olur inşaallah tevekkül et şart dua da
Haklisin bacim sağol🩷🥲
Tez zamanda nasibini bulursun inşallah iyi geceler🌸
Insallah gonlumuzce olsun canim sagolasin ıyı geceler 🥹💕
🙏🏻🙏🏻🌸
gup gup mu yapsın
Adam gıbı sevgısıne sahıp cıksın
çıkanlar değersiz gibi
muamele görüyor
Bıze cıkmadiklari ıcındır🥲
Yanlis yerde harcanmak dıyorum ona ben🥲🥲
iyisine denk gelmektlr
Iste bulamiyoruz hocam
sıfır çekiyoruz
yaş kaç
yaş kaç
Kolay gelsin
Sagolun🥱🙂↕️
Rica rica, senden bir tane daha bulursan onu da bana yolla
Bu devırde zor gıbı ovunmek degıl yanlis anlasilmasin ama bu devırın ınsani degılım, bır alı asafimiz olsa pıyasadan yok olacagızda ıste🥲
Ne yapsam, seni işaretleyip bir iki sene sonra tekrar mı bulsam
ahahah bır ıkı sene nıye
Dur ya daha çok gencim, çıtır mı seviyorsun yoksaa
Hahahah benım yasli oldugumu nereden cikardin ya uzdu bak🥲
Üzülme ya dur mutlu olacaktık filan, yaşlı olduğunu söylemedim ya profilinde otuz otuzbeş yazıyor ya ondann
Gercek kımlıgımı dokme taraftari olamadim guven vermedı burasi ama sızın yas dogruysa ben kucugum bıle msksmsksms
Gencız citiriz ama olum var maalesef 🥲
Aaa ilgi çekicii
Hangı kisim tam olarak hahaha
Direkt sen ya kısım olarak bölmeyelim
Teveccuhunuz efenım:)
Thxx
Yanımda çırak olur
teklife açıgım
Bı SG git derim
Bu devir de hemideee
o kim
Fılmde