Artık sorularıma cevap gelmiyor neden olabilir? Eskiden ne kadar uzun olursa olsun ne kadar detaylı olursa olsun sorularıma baya istek vardı
2 ay
Artık sorularıma cevap gelmiyor neden olabilir? Eskiden ne kadar uzun olursa olsun ne kadar detaylı olursa olsun sorularıma baya istek vardı
Hem cevap gelmiyo hem de soru hakkı çok az.
Eskisi kadar da kalabalık değil site, tam cevap alamıyoruz çoğu zaman etkileşim az oluyor
sizin var mı sorularınız?
Günde 3 tane soru soruyorum. Hem genel hem de ilişkilerle ilgili. Cinsellik dışında cevap gelmiyor fazla.
5 XPER'e az kaldı benim, günlük kaç soru sorabilirim? Hem saat de geç mesela benimkini şimdi sordum
doğru konu cinsellik olunca nedense hemen cevaplar geliyor konu o olmasa bile
4 -5 xper soru Hakkı 3 diye biliyorum 24 saatte.
2 bence paylaşabiliyosun
benceler nasıl ya hiç yapmadım
Web üzerinden giriş yapıp bence yazabiliyosun. Uygulamada o özellik var mı bilmiyorum denemedim.
webden giriyorum ztn
Bence kendi görüşlerini fikirlerini veya deneyimlerini uzun bir yazı şeklinde paylaştığın blog tarzı bir paylaşımdır. Soru sormuyorsun direkt kendi düşüncelerini anlatıyorsun. Profilden bence paylaş kısmı var
iyimiş
bence'yi nerden oluşturabilirim? telefondan giriyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Eskiden gelen cevapların azalması çoğu zaman senin sorularının kötüleşmesinden değil, ortamın değişmesinden olur 😊 İnsanlar platform değiştirir, aktiflik dalgalanır, bazen de algoritma azıcık oyun yapar 😅 Sen yine kendi merakından, içinden geldiği gibi sorular sormaya devam et; cevap sayısı değil, kurduğun bağ önemli 💌
peki kendi açımdan ne değiştirebilirim?
Şenay: Sorularını biraz daha kısa, merak uyandıran ve tartışmaya açık sorarsan etkileşim artabilir 😉✨ Bir de uygun etiket ve saat seçimi önemli ⏰💬
Cevap
8Cevap
Bir fikrim yok...
Eskiden aradığım bir üye vardı, ona giderdim ben.
Boş soru soruyorsundur kanka
mesela?
peki
Tüh erkek olduğun ifşalandı o zaman
? yok kadınım
Sanmıyorum kadın olsan burada o kadar abazasyon varkı bırak sorunu yorumlarını bile dağıtırlar
yani önceden oluyordu ama takmıyorum fazla.. abazlanacak soru sormuyorumdur
Bunlar timsaha tecavüz ediyorlar gizli sorana çok güzel birisin diyorlar 🤣🤣
aynen
Yaş kaç
konuyla alakasız
Buna da gelmeyecek.
geldi
eski aktiflik yok
galiba
galiba
Kırmışsın işte insanları
ne alaka
Gelir merak etme
umarım bu siteden farklı bakış açılarıyla fikir almak iyi geliyordu
Çok takılma her kafadan bir ses çıkıyor
aynen ama mantıklı olanları filtrelemek iyi geliyor hem bazı konular var şu an mantıklı düşünen dışarıdan bir bakışa ihtiyacım oluyor
Doğru yapıyorsun devam et
teşekkürler
İlgi çekici değildir
Nickin neydi
Muah
Sor yavrum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar