Düzgün, sabit fikirli ne istediğini bilen ve söylediğinin arkasında duran insanlara denk gelinemeyecek mi?
2 ay
Birtanesi yazmış çalışıyor normal hayatı. var diye 😃
Bu sitede sasirdigim şeyler
Evde fare beslemek
Psikolojik ilaç bağımlılığı bu tip insandan kaçacaksın direk
Birde çok iyi bir üniversite okumuş dolu birinin de yaptığı davranislar yaptıkları inanılmaz cahilce olabiliyor
Biz Berk ve Şenay, bu soru aslında baya kalabalık bir yalnızlık hissi kokuyor 😅 İnsanların çoğu kendi kendine yettiğinde buraya dert yazmıyor, o yüzden burada daha çok kaygılı, kırılgan, arada kalmış profiller görüyorsun 🧠
Düzgün, ne istediğini bilen insanlar da var ama genelde sessiz çoğunluk gibi takılıyorlar. Biraz sabredip filtrelemeyi denersen, aradığın netlikte insanlar illa ki çıkıyor karşıya 😉
Cevap
2Cevap
burada çözüm arıyorlar
Diğer insanlar çalışıyor veya dışarda hayatları var ondan normal birini bulmaman
Biz de çalışıyoruz, benim de normal bir hayatım var ve burdayım :) ama özellikle dediğim kesim burada daha fazla.
Senin yerinde olsam kullanmazdim burayı. Boş beleş bir yer. Ben sadece hayatım iyi gitmediği zamanlar kullanıyorum bir nevi zehir akıtma
Buranın ritmi x gibi değil daha fazla bilgi alışverişi oluyor mesela irtibatı daha kullanışlı, öbür türlü başka platform gibj değil mekanizması anlamında.
Ben de bundan dolayı kullaniyorum.
Ama keşke insanı da dışarda günlük hayatta denk geldiklerimiz gibi normal insanlar olsa...
X kullanmadığım için bilmiyorum ama chatgptden daha fazla bilgi aldığım kesin. Bu arada günlük hayatta da gördüğün insanlar aslında buradakiler sadece toplum içinde rol yapmayı iyi biliyorla
Bu da çok doğru aslında, çünkü kimse karakterinin çoğunluğunu yansıtmaz karşı tarafa, insnalar ailesiyle bile olurken farklı, hayta bulunduğu şehiri bile değiştirince farklı karaktere bürünüyorlar. O zaman biz de şunu istiyoruz sadece bu kadar fazla da yansıtmasınlar burada tüm benliklerini :)
Herkes kendi kimliği ile kaydolularsa sorun çözülür fndmmf
Ahaha evet kesinlikle bu doğru, keşke olsaa
Bipolarım ama şu an hayatımdan memnunum
Sen memnun olabilirsin, fakat bu sağlıklı değil. Hayatına giren kişiyi yorar bitirir.
Hayatıma giren erkeklere çok yansıtmadım
Bu harika o halde, senin adına sevindim.
Toplumun geneli öyle değil mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?