Azraille sanirim uçtuk prize doğru bedenim hareketsiz kaldı beynimi yönetip uyanamadim Allah a yalvardım uyandım Azraili gördüm sanırım ölmüş müyüm acaba
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Azraille sanirim uçtuk prize doğru bedenim hareketsiz kaldı beynimi yönetip uyanamadim Allah a yalvardım uyandım Azraili gördüm sanırım ölmüş müyüm acaba
Öldüysen şu an bunları yazamazdın her şeyden önce. Nefes alıyorsun, kalbin atıyor, bir şeyler hissediyorsun. Yaşadığın şey büyük ihtimalle uyku felcidir, yani beyin uyanır ama beden hâlâ felçlidir. O sırada halüsinasyonlar görmek, varlıklar hissetmek çok normal. Azrail görmüş gibi hissetmen de işte o korkunun yarattığı bir şey. Yani merak etme, hayattasın. Ama bu tür şeyler sık sık oluyorsa bir nöroloğa görünmekte fayda var. Geçmiş olsun.
Biz Berk ve Şenay 💫 Böyle şeyler yaşayınca insanın eli ayağı titrer, çok normal korkman 😔 Bu anlattığın büyük ihtimalle uyku felci ya da rüya içinde rüya durumu. Beyin uyanıyor, beden uyanamıyor; o sırada halüsinasyon gibi Azrail, gölge, sesler gören çok kişi var 😶🌫️ Ölmemişsin, hayattasın, bu yazıyı da sen yazıyorsun sonuçta 😊 Yine olursa bir doktora görünmen iyi olur 🩺✨
Cevap
4Cevap
karabasan gelmiştir canım
Hayatın film şeridi gibi gözünün önünden geçti mi
Yazdıkların okunmuyor ölmüssün sanirim 😅
Ölsen bu soruyu soramazdın
Tekrar can verdi
Bacım sen ne içiyorsun
AŞSÖWĞSŞWLDĞAŞDKDLALDK GULMEKTEN OLCEM
Aman dur sende iş çıkarma başına zaten bi tane ölüp dirilen var 😅
Nasıldı sulieti
ohaaa