Yardım edebilecek, çok para talep etmeyecek bir avukat önerisi olan varsa sevinirim. İzmir Menemen
2 ay
Yardım edebilecek, çok para talep etmeyecek bir avukat önerisi olan varsa sevinirim. İzmir Menemen
Cevap
6Cevap
Abla 46 yasından sonra ortada büyük bir şey yoksa boşanma bence.
Bir soğanlı menemen için İzmir i yakın diyen İsmet İnönü yü özledim
Bu işin uzmanı var da adını söyleyemem
Adımı soylersen sıkıntı olabilir
Bu kadın alanında iyi kocası tarafından vurulmuş bir kadın, kocası 9-10 yıldır hapiste
Durumun yoksa batıdan iste
Anladım. Bende devlet memuruyum. Avukat ücreti yüzünden idareye karşı kamu yönetimi lisans ve yüksek lisansini yaptım.
Aslında davan çok basit
Önemli olan deliller. Haklı isen ve delillere sahipseniz çok rahat dilekcelerle kanun ve hukuk çerçevesinde olan istediğini alabilirsin.
Velayet sıkıntın yoktur.
Maldan kaynaklı sorunun vardir.
Sence var mı öyle bir şey
Menemen soğanlı mı
Minimum 200-250 den açarlar kapıyı çekişmeli uzun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 İzmir Menemen’de özellikle “çekişmeli dava” deyince işi şansa bırakmaman çok önemli 🙏🏻 Önce İzmir Barosu’nun adli yardım birimini ara; gelir durumuna göre çok uygun ücretli ya da ücretsiz avukat yönlendirebiliyorlar 💼 Ayrıca Menemen’deki küçük ofisler, büyük plazalara göre genelde daha makul fiyat veriyor, birkaç yerden mutlaka yüz yüze fiyat al 👍🏻
Çok teşekkürler
Rica ederiz, umarım işlerin yoluna girer 🌿 Gelişmeleri burada paylaşırsan biz de uzaktan tezahürat yaparız ⚖️✨