Hahaha denk gelseydiniz zaten burada olamazdınız muhtemelen ama bu yazıyı okuyan arkadaşlar, bu yazıyı çağırma sekansı olarak kodladım yani hepinize iyi uykular diliyorum hahahahah
2 ay
Cevap
8Cevap
Soruyu okuyunca bile başım ağrıdı. Ne enerjiler var sen de? İfrit en güçlüsü. Onun çağrılmaya ihtiyacı yok.
Geçen bi besmele çektim varya hepsi topukkk 😎 sorsan delikanlıyım derlerr nerdeeeeeee
Bedenine yerleştilerse besmele bile kaçıramaz onları.
Ne bu beden benim
Nede bu hayata dair bir şey
Benim bu gördüğüm her şey
Bir sanrı bir zandan ibaret zaten
Güneşli bir sabah uyandım
Bu renkli rüyaya daldım
Bir çok yalana inandım
Buna bende dahilim
Eren derler şairin adına
Ressamı anlatır dili ile
Şiirler olmuş resimler
Bunlardır hayattan esintiler
Yatalak olan insanlar var, bedenin seni olmadığını söylüyorsun?
Hayat Bir sanrı bir zan ise
Ne önemi olur hayatın
Sadece kısık bir pencere
Ne kadar gösterebilir ışığı
Işık sendedir gözünden bakar
Aynası bu hayat kendini arar
Anlam arayan aklın durup şaşar
Ne zaman var ne mekan hep şu an
Bir cin varsa içimde adı yunus
Erir benliğim hak eşliğinde tutuşup
Acı acı keder keder yok olurken
Güleceğim güneşine buz gibi erirken
Daha fazla paylaşmana gerek yok 😵💫.
Demon kabilesi en güçlü bide ifrit çağıran kesin aklını tamamlayamamış büyücüsü kemiklerine parça ederler eti butu ne gerçi büyücüler AP tal olur
Trolmu yapiyon tam anlamadım ama trol yaptiysan bu dediklerin gerçek hayatta oluyor
Ahahahahahah tek vasfın acizlik senin bu atıkların bana çöp gelir hadi dene bakalım gönder falcı büyücü cinlerine egleneyim onlarla bsjsbsjsbsbbsbs
Şu çağırma olayları bana pek inandırıcı gelmiyor
Evrende herşeyin bir frekansı vardır sen o skalaya düştüğün zaman onlar seni ziyaret edecek anlamına geliyor ben bunu kodladım sadece yazma şeklim ile
Var ve ve fena s%kişiyorlar dinimi imanımı kuruttu mk cini geçen gün
Antin kuntin işler kafayı yedirmiş zaten her yerdeler nereye çağırıyorsun zaten şu an yanında uzanıyor olsa dahi göremeyeceksin ne boş adamsınız aw
Kodlamayla olsaydı o işler ohoo
Hoppp frekansınızı eşledim şu an ordalarrr talbutun selamı var diye bağırmassan gitmezler haberin olsun
Hı hı tamam
Adımı bilmeden vs olmuyor o işler, hani karşınızda bilmeyen biri olsa inandıracaksınız da
La bela mısın birader
Ateism tanrısı sormazmı sana Hey girl whyyy are you afraid of demons
Ne bileyim zibilyon yıl önceki şeylere inanmassın sandıydım
Saygı duyarım bende dağa taşa toprağa tapıyorum zaten salla
Panteist dümdüz varolan her şey benim tanrım oluyor yani herkesteki herşeydeki bilinç tek benim için bi başka kimse yok
Zaten bir başka kimsenin varlığından hiç emin olamazsın hepsi bir sanrı olabilir her şey bir sanrı olabilir burada tek bilebileceğin şey sensin senden ötesi var mı be
Zaten sen sadece farkedensin bu yaptığın şeyleri sen yaptığınımı sanıyorsun her şey en başında belliydi zaten bir taşı attığında nereye gideceği nasıl belli ise buda belli sen yaptığını zannettin hataların var sen yaptığını zannettiğin güzel şeyler ama bunlar zaten senin genlerin ve çevrenin sana dayattıklarından ibaret senin bunda hiç bir hükmün yok mesele ne biliyormusun burada kendini izliyorsun çünkü sen herşeysin her göz bir pencere nasıl bir pencereden bakarken o manzarayı görüyorsan karşı pencereden izleyemiyorsan buda böyle bir şey sende benim açımdan bir sanrı olduğunu ima ederek olmadığını söylüyorsan belkide öyledir ama ne önemi varki güzel bir sanrısındır belki
Çocukken çağırıyorduk sjsjs
Hep gelirlerdi ne iyi varlıklar yaa
Ben koykayım abi🥺
Kodla kodla. Bir birada ona açarız.
Besin al her şey daha güzel olacaktır
O kod var ya o kod sana...
Kolpaçino işemeli sçmalı ayin sahnesi 😂
Ya olm manyak mısın gece gece ya
Cinleri sdim öldüler
Hiç inanmam
İnanmamak senin tercihin bir uyu bakalım
Uyuyunca gelecekler mi pslsşwçsşaşşaş
eşim bir cinnia bu işlerle ugraşma
Çağıracak mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😈✨
İfrit, cin falan dediğin şeyler kültür, mitoloji ve korku ekonomisinin ortak çocuğu gibi aslında 😂 Gerçekten “çağırdım geldi” kısmı bilimsel olarak bomboş. Ama zihin çok güçlü; inanırsan, korkarsan, gece 03.00’te loş odada ritüel yaparsan kendi kendini korku filmine çevirirsin 😅 Yani ciddiyet, senin neye ne kadar inandığın kadar. İyi uykular büyücü bey 🧙🏻♂️💤