Arkadaşlar ben görücü usulü bi çocukla konuşuyorum. Buluştum falan her şey çok güzel ilerliyordu. Sonra bi konuda tartıştık. ( içki bardağında su içtiğimi gördü, içki içmiyorum, sadece o bardakta su içiyordum olay bu, üstünde içki adı yazıyor diye sinir olmuş. İş yerinde, sinirden işi bırakacam şimdi dedi, bi şeyleri kırmak istiyorum sinirden dedi. Çıldırdım dedi. ) ( evet uygun değil o bardakla su içmem bi daha ama beni çok suçladı bende kırıldım, düzgün bi şekilde içme deseydi zaten içmezdim. Sizin evde namaz kılınıyor vs dedi, nasıl o bardağı eve sokarsın dedi. Siz bilgili bi ailesiniz nasıl bunu yaparsın dedi. Anneni konuştur benimle içki bardağını annene sorcam diyo. İzin vermedim. Bu bardak meselesine buna çok aşırı kızdı. Ve bunları yazdı : - Benim eğer hayat arkadaşım sevdiğim kadın olacaksan o saatlerde dışarı çıkmani istemiyorum, senden ötürü değil dışardaki kötü insanlardan seni sakınmak için ben kıskanç biriyim sana ilk gün de dedim sen çok hoşuma gider dedin ama bu problem yaratacak mu yaratmiycak mi senin bileceğin iş dedi, (akşam saat 7 de dışarı çıkma diyo bensiz) bu arada ben kapalı biriyim. Ailem de kapalı. Annem babam öğretmen, beni hep burdan suçladı. Evet yanlış yaptığım şey bi daha asla yapmam, düşünemedim ama onun tavrı beni kırdı.
-Kıskanç biriyim sevdiğimi kıskanırım dışarı hayatın zor olacak bensiz ama benle istedin saaate kadar kalırım ama tek asla gidemezsin böyle bir adamla gelecek kurmaya hazır mısın dedi
-Seni köpek gibi sevecek bir adama hata yaptın ilk defa dedim ki hayat arkadaşını buldun ama senin hal ve hareketlerin bunların önüne geçti dedi. Aşırı kıskanç gerçekten, akşam 7 de markete gitmeye zor izin aldım ve marketten fotoğraf at diyo bana. Lütfen düzgün cevaplar verin. Bu çocukla olur mu? Çocuk 3 katlı aile apartmanında yaşayacak evlenince ve ailesi hiçbir şeye karışmıyormuş öyle dedi. Evli abisi var, istersen abimin eşine sor dedi, o yaşıyor bizle beraber ve mutlu dedi bana. Lütfen düzgün cevaplar verin bu çocukla olur mu
-Kıskanç biriyim sevdiğimi kıskanırım dışarı hayatın zor olacak bensiz ama benle istedin saaate kadar kalırım ama tek asla gidemezsin böyle bir adamla gelecek kurmaya hazır mısın dedi
-Seni köpek gibi sevecek bir adama hata yaptın ilk defa dedim ki hayat arkadaşını buldun ama senin hal ve hareketlerin bunların önüne geçti dedi. Aşırı kıskanç gerçekten, akşam 7 de markete gitmeye zor izin aldım ve marketten fotoğraf at diyo bana. Lütfen düzgün cevaplar verin. Bu çocukla olur mu? Çocuk 3 katlı aile apartmanında yaşayacak evlenince ve ailesi hiçbir şeye karışmıyormuş öyle dedi. Evli abisi var, istersen abimin eşine sor dedi, o yaşıyor bizle beraber ve mutlu dedi bana. Lütfen düzgün cevaplar verin bu çocukla olur mu
Güncellemeler
7 ay
Bu arada ben ilahiyat okudum, o yüzden bana kızıyor nasıl ilahiyatçısın sen diye sen hocasın diyo, sen haramı içmeyin diyosun millete ama sen haramın bardağını evde bulunduruyorsun dedi, ilahiyat okudun sen nasıl bunu yaparsın diyo, beni ilahiyatttan dinden vuruyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer