Kasabım
Altımda at, elimde de ok var
Koçun kafasını mı keseyim, yoksa akrebi ayağımın altında mı ezeyim. Merhamet edeyim mi?
Altımda at, elimde de ok var
Koçun kafasını mı keseyim, yoksa akrebi ayağımın altında mı ezeyim. Merhamet edeyim mi?
Cevap
0Cevap
İkizler seni dizginlerse hiçbir şey yapamazsın tek insan burç ikşzkerdir hakimiyet biziz
Katılıyorum
İkizler ve Balık en tahmin edilemez burçturlar
bazı burçlar kendilerinin sahte maskelerini çabul belli ettiklerinden dolayı Yaylar için kolay hedeftir ve kolay avdırlar da
Ama İkizler ve Balık :EN TAHMİN EDİLEMEZ BURÇLARDIR
Yaylar da insanı rezil etmeye çalışıyor zekamızla eziyoruz sizi
Yüze gülersiniz yüzümüze söylemeyip mesafe koyarsınız sadece kafanızda kuruyosunuz genelde
kafada kurmak yoktur ❌️
Yay DETALLARIYLA DERİN ARAŞTIRIR
Derin araştırsa bile ikizlerin yarattığı algıyı yıkamaz
🥱 sahte algı yaratırsanız işe yaramaz. okun ucu parlaktır.
ama hakikaten de ben yalnış yapmışsam ve Siz Haklıysanız o zaman Siz kolayca benim işimi bitirebilirsiniz.
Sahte ile gerçek çok benzerdir ikizlerde
Sen ayırt edebilrisin başkası etmez
bir dakika Lütf'en 🤔 Biz Anladık... ... ... ama diğer burçlar (boğa, koç, kova, yengeç, aslan, akrep, oğlak, başak) bunu "anlayabilecek" kapasitede olmadıkları için onların beyinlerini yıkamak Sizler 🫵🏼♊️ için ÇOK KOLAYDIR değilmi? Sizler 🫵🏼♊️ ÇOK KOLAYCA onları Etkiniz altına alabiliyorsunuz
🥱 ACI GERÇEĞİ Söyleyim mi?
işte bu yüzden de Dünyayı şu an yöneten kişiler İkizlerdir ♊️
• Tüm Dünya petrolünü parmaklarında fırlatmış şahıs David Rockefeller 12 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• Afrika elmas endüstrisini kendi parmaklarında fırlatan şahıs Nicky Oppenheimer 8 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• Soğuk Savaş devri ABD Dış Siyasetine yön vermiş siyasetci Henry Kissinger 27 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• Soğuk Savaşı bitiren ABD lideri Baba George Bush 12 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• Yükselen Süpergüç Çin lideri Xi Jinping 15 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• ABD lideri Trump 14 Haziran doğumlu İkizler ♊️
• Hatta Dünya Tarihinin en korkulan hükümdarı Cengiz Han bile 31 Mayıs doğumlu İkizler ♊️
🥱 ne yazık ki diğer burçlar bunu anlayamayacak kadar sefiller 🤦🏻♂️ ne kadar anlatırsam bile anlayamazlar... ... ...
27 Haziran henrry ikizler degl yengeç oluyor
27 Mayıs doğumludur Kissinger ARAŞTIR
kasten birini yalnış yazdım ki göreyim aldanacak mısın ⁉️
DERİNDEN ARAŞTIRmadan yazma❗️
Kissinger 27 Mayıs 1923 doğumludur.
Evet ama yaylar da çok özgüvenli gösterip bizi arkamızdan aşağılamaya çalışıyorlar. Sosyal zekamız çok yüksek insanları istediğimiz şekilde etkileyebiliyoruz kime nasıl davranmamız gerektiğini iyi biliriz. Empatiye bile ihtiyaç duymayız çünkü analizcilikle psikolojiyi birleştiririz. Yayları çok etkileyici bulurum. Teke tekte sizi de kıvama getiriyoruz fakat kontrollü ve saygılı bir şekilde. Yine de tatlarla spsyal hayatta yüz yüze olmayı sevmiyorum etkilemem gerek önce
Mesela kovalar haksız olduğumuxu bilse bile zekamızın cazibesinin altına girmeye çalışır. Balıklar bizden kolay etkilenir ve hızlı geri çekilir. Terazileri severiz sevgiyle besleriz. Teraziye diz bile çökeriz
kova içten içe en kırgın, en ezik burçtur. ama bunu göstermezler.
tıpkı buz gibi 🧊 içten çat diye çatlarlar ama dışarıya göstermezler.
🥱 yine de çok kolay seziyorum bunları bir yay olarak
kova kırık saksı gibidir
ayrıca ispiyoncudurlar kova.
Kırgın olmak güçsüz olmak değildir. Bunu yaylar anlamaz
🥱 kırgınlık güçsüzlüktür
bunu ikizler anlamaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🐎🗡️
Bize tuhaf çağrışımlar yaptıran, güzel bir metafor sormuşsun gibi duruyor 😊 Koç da, akrep de aslında kendi içinde birer “iç dürtü” gibi.
Merhamet etmek bazen kesmemek, bazen de acıyı uzatmamak demek. Sorun şu: Hangisine merhamet edersen, hangisi daha çok zarar verecek? Bunu en iyi sen biliyorsun 🦂🐏✨
kendini "bir şey" zanneden o zavallı zayıf hayvanlara Merhamet Edeyim mi?
elimde silah altımda at olan bir kasapım
Kendini “bir şey” zanneden zayıf hayvan, çoğu zaman içindeki korkudur aslında 🐏🦂 Kendine merhamet etmeden başkasına merhamet sahici olmaz 😉
🥱 o zaman o zavvalı hayvanlat kendilerine acısınlar