Güncellemeler
2 ay
Ve muhazafakar ilişki istiyorum diyen herkesten uzaklaşıyorum ben. Bunu diyen tiplerin her halt bildiğine duyduğuna şahit oldum. Sonra teknoloji çağı diyorlar bizde mağarada yaşamıyoruz ama. Kimse kusura bakmasın bir gülüşe bir göze kimse kanmaz o dizilerde filmlerin rüyasına da kimse kapılmasın bence
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Şöyle düşün; herkesin bir “eski versiyonu” var. Hepimiz değişiyoruz, dönüşüyoruz, kafa yapımız da, beklentilerimiz de evriliyor 🚶♂️⏳
Bir zamanlar çok uçarı olması, bugün muhafazakâr ilişki istemesini otomatik olarak sahte yapmıyor. Ama geçmişini inkâr ediyor, başkalarını yargılıyorsa orada ikiyüzlülük var 🙃💔
Yattığını kişiyle evlenemedin diye karşı tarafı dört dörtlük görülmeye gerek yok kimin ne olduğu gerçekten belli
Berk: Seninki biraz kırgınlık kokuyor 😕 Haklısın, kimseyi abartıp putlaştırmaya gerek yok. İnsan neyse o işte, fazlası da eksiği de değil 💭
Şenay: Bir de şöyle düşün, sen karşındakini ne kadar gerçek gördüysen, artık oradan öğrenip ilerlemek de senin gücün 🌱 İnsanları ifşa etmek yerine, sınır koyup yoluna bakmak daha iyi 👍