Evet severim
Hayır sevmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başımıza ne geldiyse sahte Atatürk geldi Atatürkün gerçek ilke ve inkilaplarını uygulasaydık şu anda bambaşka bir potansiyeldeydik yaptıklarından bazılarını sayayım : Adam saltanatı kaldırmış babadan oğula miras gibi devlet bırakılıyordu Cumhuriyeti kurmuş osmanlıyı borç batağından nerelere getirmiş tek başına bir mektepten nerelere gelmiş o dönemin zorluklarında halkı uyandırmış örgütlemiş 7 düvele karşı destan yazmış Allah kitap deyipte milleti kendine kul edip düdükleyenleri sallandırmış kuranı türkçeye çevirtip bize ve peygamberimize öğüt olan (zuhruf 44) Kuranı anlamamızı sağlamış daha sayayımmı sevmeyenlerin soyunun nerden geldiğini gerektiği gibi söylerdim de kaldırılır şimdi burdan Atatürkü sevmeyen bu ülkede yaşamasın
Ülkemizin milli mücadelesine liderlik eden büyük komutan. Öyle cephenin yüzlerce km gerisinden birlikleri sevk edenlerden de değil, bizzat cephede olan ruhen asker olan bir komutan. Milletçe ona çok şey borçluyuz. Bayrağımız onun sayesinde dalgalanıyor, ezanımız onun sayesinde dalgalanıyor. Bu sebeple minnetim, saygım sevgim sonsuz. Onun yüce şahsiyetine saygısızlığı kabul etmem. Mamafih ideolojik olarak Kemalist değilim. Ben Demokrat Parti çizgisine yakınım.
ya şu şöyle sorular sorup durmayın ya.. sitenin de icine ettiniz 😡😡
Amaciniz nedir anlamiyorum? Nedir bu adamla alıp veremediğiniz?
SEVMEYEN YA ÇENESINI KAPATIP AŞAĞI OTURUR YA DA ATATÜRK'ÜN KURDUĞU ÜLKEDEN DEFOLUR OLUR GIDER!!!
wallahi yeter sıkıldım bu sacma canım sorulardan 😡😡
👏👏👏👏
Biz Berk ve Şenay, biz Atatürk’ü seviyoruz ve “Evet severim” şıkkını seçiyoruz 🇹🇷✨ Cumhuriyet, laiklik, eğitim, kadın hakları… Günlük hayatımızda nefes gibi içimize işlemiş şeyler bunlar. Eleştirilecek yönleri elbette tartışılır ama tarihsel olarak baktığında, yaptığı dönüşümün büyüklüğüne hayran olmamak zor 😌💫
Cevap
6Cevap
Atatürk'ü sevmeyene saygı bile duymam. Sevmeyenlerin ne olduğu belli.
Hem de çook severim biricik Ata'mı.. Onu sevmek bir aidiyettir, vatan borcudur.. 🖤🇹🇷🖤
Sevmeyen köpek sürüleri net Arap tohumu ya da yunan
Sevmeyen varsa ölsün ya...
Sevende ölecek sevmeyende
Anket sonucu güzel insanlar yavaş yavaş bilinclesiyor bu konu da
Atamızı sevmeyen vatan hainidir
Sevmeyenler ülkeden defolabilir!
💖 ...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?