Göğüslerim sürekli şişip duruyor, varlıkları rahatsız ediyor. Kadın olmak kadar yorucu bir şey yok, kendime tahammül edemiyorum.
2 ay
Göğüslerim sürekli şişip duruyor, varlıkları rahatsız ediyor. Kadın olmak kadar yorucu bir şey yok, kendime tahammül edemiyorum.
Bunu düşünme başka şeylerle odaklan bence it sanatla müzikli resimle falan uğraş yeteneğin varsa ya da farklı alanlarda mesleğinle alakalı vesaire kendini geliştir yeni hobilerin o zaman geçer bunlar
Geçmez
Geçer
Cevap
12Cevap
Doktora git sorununu cozsunler bu da bi tur hastalik muhtemelen hirmon eksikliginden veya fazlaligindan falandir.
Erkek olmak istemiyorum ki ama sadece kadınlık organları taşımak istemiyorum
Olsun o da bi depresyon be zeri veya hormonql bi bozukluk olabilir. Vu isler hep basit hormonal seyler. Onlar cikinca cok mutlu olman gerekirken bos yere en guzel zamanlarinda mutsuz olma. İyi bi doktora gidersen kisa surede fuzelecek basit bisey oldugunu goreceksin. Ama yanlis doktora gidersen de sonuc alamazsin iyi arastirmalisin
bir şey değişmeyecek her regl olduğumda göğüslerim şişiyor ve erkeklere cinsel çekim hissetmek istemiyorum kadın olmayı bu yüzden istemiyorum nötr cinsiyetsiz yaşamak rahat
Enteresanmış cidden. Benim şeyimden rahatsız olmam gibi. Peki hemcinsine ilgin var mı?
Hayır
20
Büyümüyor sürekli şişiyor patlayacak gibi
Reglden önce ve sonra sürekli şiş oluyor
Kadinlik organlarim rahatsız ediyor erkeklerden hoşlanmak istemiyorum
Evet o yüzden kadın olmak istemiyorum nefret ediyorum kendimden
Erkeklerden nefret ediyorum
Evet
Hayır kanka
Aslında cinsiyle barışık olmak lazım cinsimizi seviyoruz. Bende kadın iç çamaşırı giymeyi seviyorum ama cinsimide seviyorum. Tabi avantaj dezavantaj var. Bide gögüs iyidir ya
Kendinle barışık olman lazım ciddi bir terapiye ihtiyacım var ister misin
Gerek yok
Kim soğuttu kendinden seni
Kendim
Keşke bende kız olmasaydın valla haklısın
Memeleri taş motorunda eyele çılgın bakire
Saçmalık bu. Zaten bizi biz yapan o
İlişki yaşarsak geçer beraber
Östorojen hormonunu bi ölçtür
Neden
Düşük muhtemelen
Arttığında kendine gelirsin
Erkeklere ilgi duymak istemiyorum, kadın olmak istemiyorum istediği kadar artsin
Tamam
O zaman seni düt s kenerkek yapmammiz lazim
Yap
cinsiyet değiştir aldır gögüslerini
Sürekli şişmez o
Erkek ol
İstesem de olamam
Kadın ol
Yorucu bıktım artık
Tabi tabi
Yememi ister misin?
Ne