Merhaba ben evliyim oğlum var yanlız bekarlıgımda senelerce bir kızla birlikte oldum evlendim baktım olmuo Türkiye şartlarında parada yok annemin baskısıyla evlendim yanlız ben bekarken birlikte olduğum aşık oldugum kadını seneler sonra buldum oda evli kızı var 3 senedirbirlikteyiz ve birbirimizi çok seviyoruz ayrılamıyoruzda aynı hayatı paylaşmak istiyoruz artık ben göğüslerimi aldırmak istiorum daha sonra cinsiyet değiştirme amaliyatı olmak istiyorum çok karışık bir durum içindeyim lütfen bana akıl verin direk gitsem hasteneye alırlarmı gögüslerimi neresi bana yardımcı olur
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Evladın varmış, cinsiyet değişimi için geç kalmışsın.
Böyle idare etmeye çalış. Evladının geleceğini düşün.
Ben araştırdım oluo die ama işte ya izimi kaybettiricem bilmiorum
Ben tıbben gec kalmışsın demek istemedim.
Yazdığımı yanlış anlamışsın da,
Sen evladınıda mı gözden çıkardın?
Onu bırakıp mı kaybolacaksın?
Sevdiğim kadın bana gel beni al dio? Ne yapıcagımı bilemiyorum gözden çıkarırım ama onun hayatını düşünüorum
Hayatta kimse vazgeçilmez değildir, anne-baba evlattan başka.
Bu söz alelade bir söz değildir. Yaşanan acı tecrübelerin sonuncunda ortaya çıkmıştır.
Sana söyleyecek bişey yok. Sözün bittiği yer. Bildiğini yapacaksın. Sonra ben hayatımın hatasını yaptım diye başlayan soru soranların kervanına katılacaksın.
Biz hep buralardayız.
Bekleriz efenim..
Oda çok kararsız Evt ama ben kaybeden Taraf olmaktan çok sıkıldım zamanında annesi önümüzü kesti herkes hayatında ilerledi Evt çok üzülücem oda üzülecek kızı 11 yaşında onunda ve ben eşiyle bile konuştum ona aşık olduğumu söyledim benim eşimede söyledim ayrılmak isteyende olmadı biz bunada şaşıyoruz..
Anlaşıldı trolsün.
Ya ne trolü ben bu durum içindeyim
O zaman allah ıslah etsin.
Ben 17 yaşında tanıdım birlikte olduğum insanı, annesi msjları yakaladı bizi ayırdı ben kapısına kadar gittim bende o Zaman 20 yaşındaydım kızı o kadar korkutmuşki kız kafasını kaldramadı bile ben onu ama hiç unutamadım
Beni anlayan yorum yapsın ben zaten zor bir durumdayım
O zaman gösteremediğiniz cesareti evlenip çocuklarınız olunca mı göstermek aklınıza geldi?
Ha ben cesaretliydim diyeceksin. O zaman bu soruyu o kadına sor.
şu an kulağına hoş gelenleri duymak istiyorsun.
Gerçek tektir. Benden eyyam yapmamı isteme.
Sende haklısın ama işte ben buldum onu o bana önce cvp vermedi aslında kadınlardan hoşlanan biri değil ama beni farklı görüo eşiyle severek evlenmiş yanlız benim ona olan ilgim sevgim onu bana aşık etti
Ne yapım sence?
Napacağını söyledim.
Zaafın varsa bu şartlarda devam ettirmeye çalışacaksın.
Neymiş ısrar ediyormuş. Zamaninda sen de ısrar etmişsin, hem de şartlar daha uygun iken.
Başka ne dememi bekliyorsun.
Neyse ben ne desem boş.
Daha da kafamı şişirme.
Sacma sapan konuşma. Ya da trolse baydi bu salakca troller
Bayağı bayağı gerçek
Ne alaka erkek olunca ne olacak bu ulkede erkrk olmak demrk direk kaybetmrk demek. Zaten sen ameliyat da olsan hic bir zaman tam bir erkrk olamayacaksin hrp yarim kalacaksin sil bunu aklından ayrica cocugun var.
Peki nasıl vazgeçicem?
Ben bu yaşıma kadar hep vazgeçtim artık vazgeçmek istemiyorum
Rüzgar? Nasıl oldu evlendi birlikte ben evliyim gitsem onunla sonra boşanmam zor olurmu ya deliricem
Sacmalama o kadin kendi hayatını mahvetti ben duydum onu arkadaslarina cok pisman oldugunu anlatiyormus. Bu isin geri dönüşü yok. ayrica gogusler cok guzel ve estetik şeyler onlardan neden kurtulmak ister ki bir kadın
İşte ben kendimi kadın gibi görmüorum ne kadar evli olsamda rüzgarmı pişman? çok mutlu duruo eşiyle takip ediorum
Evet o pisman.
Ayrıca kendini erkek gibi hissetmrn icin illa pipiye ihtiyacin yok biseksuel olarak yasamina devam edebilirsin.
uzuldugum tek konu var o da cocugun cok etkilenicek esas onu dusun ve ona gore karar ver.
Evt tek korkum bu gel beni al dio onunda çocuğu var
Randevu al araştır internetre. O kızla ilişki yaşadın mı
Evt evli zten
Sesk yaptın mı
Evt
İlgiçic böyle devam et lez olarak
Bir ayrı şehirlerde yaşıyoruz onunla nefes almak istiorum ben gözüm görmüo artık hiç bişi canım yanıo
Evlimisn birde zor o iş
İnanılmaz bir çıkmaz içindeyim😭
Belli senşn işin cıkmaz
Ne yapıcam bilmiyorum
Bişey yapmayacaksın bekleyeceksin
Neyi beklicem 🥺
Bu işin olmamasını
Olmazmı diosun?
Olmaz tani hatta imkansız
Peki onunla izimizi kaybettirirsek?
Nasıl yani ne alaka mesaj yazsana
Basbaya gitsek başka şehire Herşeye yeniden?
Zor oomaz
Bulurlarmı hemen 🥺
Peki aldattım desem aşırı hassas beni terk eder eminim ben ondan vazgeçemiyorum bari o bi şekilde benden geçsin?
Özelden yazsaba
Yazamadım yeniyim ondanmı acaba
Seviyen düşük dio gitmio
Takip et
Böyle kişiler nasıl çocuk yapabiliyor anlamıyorum normalde zevk alamazsın o anda aldın yani djdjdkd
Ben senelerce bi kızla oldum 10 sene kadar sonra baktım kimse yanımda olucak kadar cesaretli değil annemde evlen diyip durdu hissetmiyorum bişi İnan.
Söyle seni kliniğe yatirsanlar kafa iyi değil
Çektiğim acıyı ve aşkı görsen böyle demezdin emin ol
Bilemiyorum ama görüşüne saygı duyuyorum
Bu durum içinde olmadan beni anlamam çok zor
Çektiğim acıyı bilemezsin
Saçmalama meme candırrr niye aldırmak istiyorsun
Senin kulakların çekilmeli
Ne okudum ben az önce
Doğru okudun.
Vazgeç bu düşünceden :))
Kadınlığını yaşa
Bakıcam sanırım öyle olucak 😊
Eşine ver kendini haz almaya bak kadınlığından :))
Eşime verim☺️ Allah’ım yoruma gel
Kendini eşine bırak :))
Bıraktın mı kendini eşine :))
Göğüslerini nasıl aldıracana
Bende onu öğrenmek istiyorum direk gidip nasıl kanser olan brinin alıyorlar? Utanıyorum çünkü
Az once uyuyordum uyku sersemiyim hala 🤭☺️
Transsın
Erkek mı olcan
oğlun kaç yaşında