Bilgililere soruyorum çamaşır makinesi deterjan ve yumuşatıcı koyduğumuz bölüme normal şartlarda yıkanan çamaşırların kirli suyu gidebilir mi yoksa ikisinin hortumu farklı mı
2 ay
Bilgililere soruyorum çamaşır makinesi deterjan ve yumuşatıcı koyduğumuz bölüme normal şartlarda yıkanan çamaşırların kirli suyu gidebilir mi yoksa ikisinin hortumu farklı mı
Cevap
2Cevap
Dönmez, her ikisi farklı bağlantılar. Bu durumla karşılaştıysanız 2 ihtimalden biri varsa. 1. Makineyi yeni aldınız veya yeni kullanmaya başladıysanız, fabrika sorunudur. Normalde önce teknik servisi aramanız gerekiyor ama Bı durumda siz önce bayi ile görüşün. Makineyi tamir ettirdiyseniz veya ikinci el aldıysanızda tamir görmüş ve bağlantıları yanlıştır. Aldığınız yere sorabilirsiniz. İki ihtimal burada sona erdi. Kullanım olarak ise , makinaya aşırı çamaşır koyma durumunda bu olabilir , ya da zaman içinde o alan iyice kirlenmiş olabilir. Haznesi söküp temizleyebilirsiniz.
Mesela aşırı çamaşır koyma dueumunda bu olsa bu anlaşılır değil mi gözle görünecek şekilde
Çamaşırlar içindeyken anlaşılır, değilse ancak daha önce karşılaştıysa teknik görevli anlar diye düşünüyorum
Öyle bir şey mümkün değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Çamaşır makinesinde deterjan ve yumuşatıcı gözüne normalde kirli su geri dönmez 😊 O gözlere temiz su püskürtülür, deterjanı alıp kazana taşır. Tahliye hortumu ayrı, kirli su direkt gider hattına gider. Geri tepme olursa genelde tıkanma ya da yanlış hortum yüksekliği yüzündendir 🚿 Bir sorun hissediyorsan servise göster, içini rahatlat 😉
Geri tepme anlaşılır mı
Berk: Geri tepme olursa çekmece kirli, köpüklü kalır, kötü koku da yapar genelde 🚿
Şenay: Çok şüpheleniyorsan bir teknisyen baksın, içini rahatlatır 💙