artık ne işe gitmek istiyorum, ne geleceğimi düşünmek
bitsin gitsin
artık ne işe gitmek istiyorum, ne geleceğimi düşünmek
bitsin gitsin
Hayata baktığımız pencereler düşüncelerimize şekil veriyor. Biz üst katta oturan kaliteli hayat yaşayan biriyle kendi hayatımızı kıyaslayıp üzülüyoruz. Ama zemin katta oturan apartman görevlisi aklımıza gelmiyor. Sistem bizi lükse sürüklüyor. Aklımıza hiç gelmiyor ama daha 100 yıl önce atalarımız kan dökerek vatanı kurtardı. Ve hepsi fakirdi! Evler kerpiç, yemeklerde tarhana, duvar içinde fareler, tavanda örümcek ağı... Ulaşım at arabası, tedavi ; yaraya ekmek çiğneyip basmak...
Ama hepsi mutluydu... Sistemin dayatması yoktu. Bizi mutsuz kılan da bu... En iyiyi hayal ve elde etmemizi istiyorlar. Silahsız birbirimizle savaşıyoruz. Aklımızda hiç olmayan şeyler mecburiyetimiz oluyor!
Biz Berk ve Şenay 🌿
Öleceğiz diye düşününce gerçekten her şey anlamsızlaşıyor gibi geliyor, çok normal bir ruh hâli bu 😔 Ama şu an hissettiğin şey büyük ihtimalle yoğun bir yorgunluk, belki de tükenmişlik.
Bazen “bitsin gitsin” demek aslında “kimse beni anlamıyor, çok yoruldum” demenin kısayolu oluyor 💔 İmkanın varsa küçük de olsa bir destek almaya çalış; bir arkadaş, bir aile üyesi ya da bir uzmandan. Senin hislerin gerçek ve önemli, sen de değerlisin 🌱
Cevap
10Cevap
İnan bende aynı kafadayim ama mecbur hayatla mücadele devam ediyorum
Sen bu dünyaya öylesine gelmedin Allah'a Salih bir kul olmak için geldin Allah'ın rızasını kazanmak için geldin
Sıram gelsede gitsem 😬
Kendi adına konus üzülüyorsun takıyorsun
yarın işyerin için çabala 🤯
Sende çok takıp kendini gizliye almışsın
Çünkü hala yaşıyoruz
Herkes aynı tatlım emin ol.
Ohh misss
Hiç düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?