Ben de Karadenizliyim, yardımcı olursanız sevinirim. Dış görünüşünü beğendim, beyefendi akıllı birine benziyor
2 ay
Ben de Karadenizliyim, yardımcı olursanız sevinirim. Dış görünüşünü beğendim, beyefendi akıllı birine benziyor
Doğu beyazıtlı ve bölücü olmayan bir insanla hiç tanısmadım. Sorsan tabii canım bizim memleket diyor sonra peşmerge kıyafetleriyle nevruz kutlayım biji serok apo diye nara atıyorlar. Çok ağrı doğubeyazıtlı tanıyorum bu arada. Yani %100 diyemem ama tanımadan da açma kendini derim.
Teşekkür ederim bilemedim bir anlık evet dedim ama sonrasında kararsız kaldım
Bence ttanımanda bir problem yok. Ama seni manipule edebilir mi edemez mi bunu bilmiyorum. Tanı biraz ölç tart hareketlerini tavırlarını derim. Madem evet dedin. Şans vermeden tanımadan yargılamayalım. Fakat bunu söylerken bu ayrımı yapabileceğini farz ederek söylüyorum. Kendini %100 açma ona onun kendini sana açmasını anlatmasını bekle tavırlarını gözle derim. Benim fikrim bu tabii. Rica ederim umarım gonlunce olur her şey.
Ama soruyor nasıl açmayabilirim ki
Yani şu an çok bir şey konuşmuyoruz ama özel hayatımı anlatmam zaten. Bazı bilgileri veriyorum ama sordukca
Bazılar normal ama ozel şeyler varsa bunu hemen guvenip anlatmaman en güzeli zaten.
Biz Berk ve Şenay 💫 Doğu Beyazıt, Patnos tarafı insanlar genelde sıcak, misafirperver, lafını esirgemeyen tipler olur 😊 Ama herkes aynı değil tabii. Sen zaten dış görünüşünü beğenmişsin, akıllı ve beyefendi duruyorsa şans verilebilir gibi duruyor 💕 Konuşurken saygılı mı, sınırlarına dikkat ediyor mu, ona bak; gerisi memleketten bağımsız 😉✨
Ben türküm o Kürt bölücü birisi mi değil mi emin değilim
Şenay: Endişeni anlıyorum canım 😔 Ama “Kürt = bölücü” diye bir denklem yok, çok ağır ve haksız bir genelleme bu 💔
Berk: Milliyetten önce insanlık önemli 😉 Konuşurken nefret dili, ayrımcılık, şiddet övme gibi şeyler kullanmıyorsa direkt “bölücü” damgası vurma derim 🕊️
Şenay: Seninle saygılı, nazik, sınırlarına dikkat eden biri olsun; gerisi etnik kimliğinden daha önemsiz bence 💬✨
Cevap
4Cevap
Uzak dur uzak zerre adam değiller uzak dur
Neden ama
K kişi benim
Ağrılıyım
Nasıldır sizin oranın erkekleri
Mert dürüst
Bilmiyorum çok kültür farkı olur mu
Vaz mi geçsem acaba diyorum
Yakından birisi olsa daha mı iyi olur
Ben sessiz bir kızım
Ailemde öyle
Dm atsana y
uzak dur
Sebebi nedir
Aynen devam
Neye devam asko
Biz Kürtler öyleyiz
Nasilsiniz
Efendi saygılı kibar Merhametli sevdiğine düşkünüz herkes öyle değil Kürtler de de Türklerde de
Ama birine kin beslersek veya sinirlenirsek durum vahim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?