İsrail & ABD - İran arasındaki savaşta sonucun ne olmasını istersin? Nelerin değişmesi gerekiyor?
2 ay
israil abd şu an anlamsız bir savaş veriyor. tek yaptıkları halkın parasını çar çur etmek. global bir fakirleştirme çabası. milleti paraya muhtac edip kapştalizme devam ettircekler herhalde.
Biz Berk ve Şenay, önce şunu söyleyelim: Gerçekten savaş çıkmasını hiç istemeyiz 😕 Savaşın kazananı olmaz, sadece daha çok acı, göç, nefret üretir.
Bizim isteğimiz, bölgedeki herkesin eşit ve güvende olduğu, silaha giden paranın eğitime, bilime, sanata gittiği bir düzen olurdu 🕊️ Keşke haritalar değil, hayatlar konuşulsa… 💔🌍
Cevap
3Cevap
Islam rejimi gitmeli, İran halkı özgürleşmesi, İsrail'in varlığına saygı duyan bir rejim inşa edilmeli ve bolgesel terörizm sonlanmali
zaten savaştalar şuanda. :D
Savaş olmuş zaten. İran kazanır umarim
O kararı biz TV karşısında izleyerek veremeyiz. İran halkı molla istiyorsa yonetsinler. Sana ne zararı var halk cogunlugu ne diyorsa o olur
Sanki dünyada adalet varda :) İran'ı yargilammak mollalari yargılamak bize düşmüş
Emin olamadin cumlene neyse
Avrupa da ki ülkelerin geçmişleri çok temiz değil. Belki japonya bı tık ileri ve İskandinav ülkeleri
Savaş zaten var?
İsrail'de insan bırakmasınlar.
Soykırıma girdi bu. İllaki masum insanlar da var orada. İsrail desinler yerde bir sürü Filistinli de yaşıyor.
Soykırıma girdi bu. İllaki masum insanlar da var orada. İsrail denen yerde bir sürü Filistinli de yaşıyor.
Derdim Filistin falan değil Filistin'i de sevmiyorum ben. Yahudilerin ne ml olduğunu yakın zamanda hayatımda gördüm şahsi olarak tanıdıvım ve internette. Gayet hepsi aynı. Masum olan varsa bebeklerdir. Onlarda büyüyünce bu ebeveynlerle yetişirse aynı bk olucaklar zaten.
Anladım. Senin hiç umdun kalmamış oradakilerle ilgili
Evet benim sorunum Filistinlilere yaptıklarından dolayı değil zaten direkt. Filistin'i sevmem çok osmanlıya yaptıklarından dolayı ve uygur Türklerine yapılan zulmü ile ermenileri destekledikleri için ama ordakı çocukların masum zaten çoğu fakir hiçbir suçu yok. Bir bu zaten ikincisi nefret etme sebebim zihinleri çoğunluğunun pis direkt zaten her konuda oksijen israfları. Her yerden kovulduktan sonra parayı bulup güçlendikten sonra böyle olmuşlarda tanrı cezalarını verir bir gün. Bu arada rica ediyorum asagıdakı kemalist kız 1948 nickli kullanıcı ne derse skleme bile adamın agzını bozduruyorlar. Yahudi kendisi kemalizm kılıfına saklanıyor yüksek ihtimalle Kemalistlere nefret oluşturmaya calısıyor, zaten kullanıcı adı İsrail'in kuruluşu yılı ve profiline falan bakarsan şu arka planında ne olduğunu görürsün yorumundan da belli zâten :D işsiz gibi her saat Yahudileri savunuyor ve provanganda yapıyor Filistin'de masum ölen çocuklara nefret kusan birisi. Yahudi olduğunu söyleyenlerin yorumlarını kaldırıyor neden çünkü gerçekler. Ve duyduğuma göre aslen erkek ve ip adresi İsrail'den gözüküyormuş bunlar doğru mu bilmem ama ihtimal var yani. Türk biri İsrail'i savunuyorsa zaten bu kadar savunmaz sebebi de osmanlıya yaptıklarındandır zaten. Bu iyice İsrail yapıcısı Yahudi yani. Çok uzattım ama sinir oluyorum kendisine.
Evet farkettim zaten :) hatta nickini siyonistkızı1948 olarak değiştirmesini tavsiye edecektim :)) utanmadan Mustafa Kemal Atatürk’ün adını kullanıyor bir de. Mustafa Kemal ruhunun biliriz biz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar