Olum burada bel altı konuşmayan şöyle sohbeti çatır çatır saran ne bileyim adam akıllı biri yok mu ya herkes mi vıcık vıcık tövbe est
2 ay
Cevap
17Cevap
Sohbetim sarar da aniden ortadan kaybolana ağzına kürekle vurasim geliyor
O kadar haklısın kiiii bende 😂
Hiç samimi gelmedi bu cevap be
Ya bende öyleyim ama haber ver öyle çık kürekle değil demirle vururum ben oldu mu?
Hangi konulara ilgin var
Normal konuştuk veya sohbeti devam ettirdik günaydın yazdık ne oldu da. Ya konuşmayı kesen ya aniden engel atan ya aniden hesap kapatan yani değmiyor
Belki seni beğenmemiştir
Burdan kimseye dm atmadım öyle huyum yoktur. Yazan kendileri yok olan kendileri. Çekici bir tipim yok kabul ediyorum o zaman hiç yazmayın. Ayrıca hep flört tarzı olmak zorunda değil ki.
Doğrudur
Doğru neden beğensin ki sapıklık yapanları beğenilir. Aletini yorumlatanlar veya zengin olanlar veya kaslı olanlar uzun boylu cart curt bunlar beğenilir. Sonra düzgün erkek yoook muuu diye aranilir.
Ahaha 😄 her sohbet var aslında da neşeli kız nerde. Hepsi kafayı yemiş😄
Var neden olmasın ya 😊
Böyle gülenleri sevmem
Onlar siyah motorlarina binip gittiler dayiogli
Tamam abiiiii
Tamam aslan
Kartalım ben
Aferin o zaman sana uç bakım
Nereyeeee
Burnuma
Yaaa tımamm 🐣
Yaa hxhxbxh
Kanatlarımla seni de uçururum hshshshs
Uçur bakalım nereye goturcen hdbdbd
Cehennemin dibine kadar bana eşlik et sonra geri dön sen hshshshsh
Yok ben ilk gircem hdbdb
Ha sonuna kadar benimlesin yani
Evet seninleyim
İnşallah çok yanmayızzz
Yanar gibiyiz
Tipine baksana yanmayan taş olur hshshshs
O nasil iltifat kiz yandik kül olduk hdhdhd
Heralde yani zahmet edip soruma gelmişsin olsun o kadar hahshshshs
Eyw canım hdhdb saolsn
Bunu diyen kac tane kadinla normal sekilde yazisinca 20 30 satir asagida yurumeye basladi bi bilsen.
İçlerinde varmış demekkkk
Ama kstisnasiz hepsinde oldu. Burdaki kadinlarin cogu kendisine koca veya sevgili ariyor baska turlusune denk gelemdim. Ya direkt belli ediyorlar ya da normal sohbetle baslayip isi oraya getiriyorlar. O yuzden erkekler de bunu yapiyorsa onlari suclayamam.
Cinsel açlığın tavan yaptığı bir zaman dilimi. Allah sonumuzu hayretsin
Ben sadece erkeklere abazayım.
Abaza değilim ama sohbetim kötü gibi 🥺
Hepimiz sapığız maalesef
Haha
herkes degil
Manzara göre şerbet olayı biraz 😄
Ben degilim
Hııı kadınlar masum sadece
yoo var.
Burası böyle biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Burada herkes öyle değil ama bel altı konuşanlar daha çok göze batıyor, haklısın 🙄 Biraz filtre yapman, sevmediğin tipleri direkt engellemen işi baya rahatlatır. Aynı dertten muzdarip çok kişi var, yalnız değilsin 😂 Yine de arada gerçekten düzgün, sohbeti güzel tipler çıkıyor, tamamen umudu kesme 🙃💬