Güncellemeler
+1 yıl
Bilnk 🛎️🌙
Güncellemeler
+1 yıl
Allah herkesin namazını, duasını kabul eylesin, amin 🤲
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Rabbime inanıyorum ama hiç bir duam gerçekleşmedi artık dilencilere bile para vermiyorum. Niye dua edeyim? Nasıl olsa Allah nasip etmiyor:(
Allah her duayı duyar işitir
Allah kulu için hayırlısı olanı ister
Ayrıca her müslüman dua ediyor diye hayatı iyi olacak diye bişey yok
Peygamber efendimiz annesini hiç görmeden büyüdü
Babasını erken yaşta kaybetti
Çocuğunu erken yaşta kaybetti
İşkencelere uğradı
Burası imtahan dünyası lütfen o şekide düşünme 🥺
Burası yalan
dualarımı rabbim biliyorsa ben neden bu kadar acı çektim? Hayatım hz yusufun hikayesine çok benziyor haşa ama okdar olmasada onun gibi şeyler yaşadım. Neyle hakettim? Karşılıklı sevdiğim için mi?
Ben dua felan etmiyorum abi
Sen et bence..
dualarımı rabbim biliyorsa ben neden bu kadar acı çektim? Hayatım hz yusufun hikayesine çok benziyor haşa ama okdar olmasada onun gibi şeyler yaşadım. Neyle hakettim? Karşılıklı sevdiğim için mi?
)= dostum dediğin şey isyana giriyor yapma
Bir iş örneği verelim iş nekadar ağır ise okadar çok para kazanıyorsun senin sevabında ona göre
Ben hoca değilim elimden geldiğince yardım ederim ancak her eve yakın cami hocası var onlara sorabilirsin çoook detalı bir şekilde anlatabilirler sana veya diyanete mesaj gönder bilirsin bu sorular için ayrı bölümleri var veya cimer e mesaj yazabilirsin
Sen et bence..)= bunu hiç anlamadım senin için dua ederim elbette eğer bunu dediysen
Sağol
Hoca her yere gittik
Hoca benden sonra ölmüş zaten
geciktiriyorsa güzelleştiriyordur biraz sabır hayata her istediğimiz olucak diye bir kural yok
@derinnnnnnn66 öyle:/
İnşallah derin
😌 dadluya bağlandıysa güzel
Ozaman
Dans 🕺💃 değil
Namaza 📿
Allah senin iyiliğini senden iyi bilir belki istediğin şey senin için hayrılsı değil böyle düşün
1. Allah'ın Hikmeti: İslam inancına göre, Allah insanların dualarını kabul eder veya etmez, ancak bu kararları hikmetine dayalı olarak alır. Allah, insanlar için en hayırlı olanı bilir ve duaları bu bilgelik doğrultusunda kabul eder veya reddeder.
2. Zamanlama: İstediğimiz şeyin Allah'ın planı içinde uygun bir zamanı olabilir. Duaların kabul edilmemesi, isteğimizin şu an yerine daha ileride veya farklı bir zamanda gerçekleşeceği anlamına gelebilir.
3. İçtenlik ve Samimiyet: Duaların kabul edilme olasılığı, dua eden kişinin dualarını ne kadar içtenlikle ve samimiyetle yaptığına da bağlıdır. Gönülden yapılan duaların kabul edilme ihtimali daha yüksektir.
4. Dua Edilen Şeyin Hayır veya Şer Olması: İnsanlar bazen hayır bildiği şeyler için dua ederler, ancak Allah, o şeyin kendileri için hayır veya şer olduğunu daha iyi bilir. Dualar bazen istediğimiz şekilde kabul edilmezse, bu Allah'ın daha iyi bir planının parçası olabilir.
5. İbadet ve Sünnetlere Uygunluk: İslam'a göre, dua etmek önemlidir, ancak dua etmek dışında ibadetlere ve İslam'ın öğretilerine uygun bir şekilde yaşamak da önemlidir. İbadetlere uygunluk ve sünnetlere riayet, duaların kabul olma olasılığını artırabilir.
Sonuç olarak, dua ettiğimizde isteğimizin kabul edilmemesi birçok faktöre bağlıdır ve Allah'ın hikmetiyle ilişkilidir. İslam öğretilerine göre, sabır ve teslimiyetle dualarımızı yapmaya devam etmek önemlidir, çünkü Allah en iyi bilen ve hikmet sahibi olandır. Dualarımızın kabul edilmemesi, daha büyük bir planın parçası olabilir.
Dini ibadetlerin ve ritüellerin saçma, gereksiz olduğunu düşünüyorum.⚡️
Günaydın.
Günaydınnn
İsteyim
Ne işte çalışıyon 😱
Fabrika
😱 bu saate mi
Allah kolaylık versin abim 🥺
Durmuyo hiç her hafta donuyo 8 saat te bir iste
Reglımm
😌👍 oda iyi otomatik kılmış sayılıyorsun ( not kılmış sevabı alıyormusun bilmiyorum 😅 ama listemize tik aldın)
✔️✅
Sonraki namazlara artık 😐🔪 bekliyor olacam seni
Allah kolaylık versin
@gokhan003 Amin cümlemize