2 ay

Günümüzde erkeklere nasıl güveneceğiz, tehdide ve sapıklara karşı kendimizi nasıl koruyacağız?

Bu güne kadar hep erkeklerden uzak durdum, hiç bir erkeğe güvenip fotosunu falan atmayın, evine gitmeyin, her şeyinizi anlatmayın, sizi tehdit ederler, çayınza ilaç katarlar. Günümüzde erkekler çok sapık, sonra kızları uygunsuz halini paylaşıp tehdit ediyor, dikkat edin, çok iğrenç insanlar var. Okuyun, meslek yapın, düzgün erkek çıkana kadar uzak durun, bana evde kaldı dediler, yine de önüme gelenle buluşmadım. Buluşabiliriz tanımak için ama hemen kanmayın, ben çok saftım ondan, hiç buluşup kendimi riske atmadım. Türkiye'de yaşamıyorum ama oradaki erkeklerin rezilliğini Müge Anlı'da görüyorum, o kadar iğrençler ki hayvan bile saldırabiliyorlar. Her ülkede oluyor, hiç bir erkek iyi niyetli değil, sadece kendi zevki, çıkarı derdinde. Sonra fakir erkek aldatmaz diyorlar, nedense hep fakir semtte olaylar oluyor, boş yapmayın.

Günümüzde erkeklere nasıl güveneceğiz, tehdide ve sapıklara karşı kendimizi nasıl koruyacağız?