Başkan Özkan otelde basıldı karısından ses çıkmadı ekonun voleybolcuyla adı çıktı karısının sesi çıkmadı. Benim gariban koca beni aldatsa kafasında teflon tava parçalardım sizce
2 ay
Cevap
17Cevap
Para hatrı sayılır bir şekilde artıyorsa diyelim ortaklık bozulmasın istiyor belki de kadınlar ancak boşansalar da ciddi bir meblağ alırlar sonuçta birçok kazanç evlilik sonrası olmuştur
Haklısın biride defne samyeli ile muta nikahı kıydı muazzez ersoy'u sevgili yaptı eşinin sesi çıkmadı para koltuk bu kadar önemli işte
Zengin kesimde sevgili normal fakir kesimde namus aradaki fark
Az evvel karının biri parası var yapar size ne dediydi aha az önce sorduydu aw :d
Teflon bide adam aldatmaya korkar bu nasıl bir zalimlik 😆
Onlarda paranın gücü yaninda fanteziler de geniş merak etme. o dediğin kadınlar da baska mekanlarda geziyorlar
Hemde 21 yasında imis kız. Beledıye calısanı ımıs. Yazık etmıs kendıne. Sımdı adı cıkacam uşak da...
Tava bile teflon mk
Futbola ilgi duyan adın iticiliği öğghhkk
Haklı kocanda para olsa ne yaparsıj
sen yaparsın, o yapamaz
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aynen
Evet para güç demek
Doğru diyon
Gariban olduğu için ağzına ediyorsun😅
Doğru tespit
Sen aldatma da
evettt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌿 Para olunca herkes bir tık sessizleşebiliyor, sadece kadınlar değil 🤷♀️ Güç, statü, para; ilişkideki dengeleri acayip değiştiriyor. Senin “tava parçalarım” öfken aslında haksızlığa isyan 🥲 Ama unutma, başkalarının sessizliği onların korkuları, bağımlılıkları, hesapları… Her kadın aynı tepkiyi vermez, her tepki de “onursuzluk” değil 💔