Diğer ülkelerin kızları bence bizim kızlardan daha güzeller ve şıklar ama bizimkilerin egoları olağanüstü neden peki böyle davranıyorsunuz?
2 ay
Diğer ülkelerin kızları bence bizim kızlardan daha güzeller ve şıklar ama bizimkilerin egoları olağanüstü neden peki böyle davranıyorsunuz?
Egoist gibi görünmelerinin altında yatan çok sebep var saymakla bitmez. Birazından bahsedeyim. Küçük yaşlarda sevgili yapıp ilişkiden ciddi adım göremedikleri için psikolojik olarak bozuluyorlar. Bazıları bakireliğini kaybettiği zaman bütün erkeklerden nefret ediyorlar. Mesele sadece oda değil, hayatının merkezine kalıcı olarak birini almayıp hep daha iyisi çıkar karşıma diye güzelliğini de kullanıp erkeklerle flörtleşen, kendisine sürekli cinsel olarak yaklaşan erkeklerle flörtleşip bir süre sonra vicdanen kendisini iğrenç hissediyorlar ve bütün erkekleri de abaza zannediyorlar çünkü öyle erkeklerle flörtleşmeyi en başında güzel zannediyorlardı ilgi verildiği için. Böylelikle kafalar bozuldu tabi.
Abartma. Dünyanın her yerinde olduğu gibi insanın egoisti de var alçakgönüllüsü de. Erkekler de kadınlar da aynı kefede.
Gençliğini turistlerle geçirmiş biri olarak yabancılar daha güzel ve şık yorumuna katılmıyorum. Ulaşamadığın ciğere mundar diyorsun gibi geldi.
Diğer ülkedeki erkekler onune gelene sapıklık yapmadıgı icin olabilir mi ya da türkiyede bir kız sizinle konusup kibar yaklastıgında arkasından yolcu demeniz, gülümsemesini farklı algılamanız falan haniğğğ. Güzellik genetiktir anne babadan gelir. Türk erkekleri de yabancılar gibi yakışıklı olsaydı, kızlar da otomatik güzel olurdu kanks thats it. Bomboş soru
Gelişmiyoruz maalesef örneği
Evet en güzel örneği sensin. Senin dışarıdan haberin yok galiba? Bir kız size bakmayınca cevap vermeyince egoist diye laf ediyorsunuz. Bir sürü cinayet işleniyor. Millet korkuyor uzak duruyor. Kızların tipine laf atarken anneni de asagılıyorsun 😵💫 siz de yabancı erkekler gibi yakışıklı olsaydınız o zaman? Bu ulkede laf ettiklerini begenmiyorsun ( cunku tercih edilmiyorsun) diger ulkede ovduklerın de sana bakmaz sad storyy baysss.
Bence sevgiyi hak etmiyorsunuz değer verildikten sonrda böyle vahşi oluyorsunuz suçu da erkeklere atmanızı tebrik ediyorum yurtdışında yaşasaydin anlardin böyle ol ve evde kalman dileğiyle goodbye
Evet o yüzden takip isteği gönderiyorsun evde kimin kalacağı belli hahaahsnsjdnd baysss
Ha bide şeytanliginiz da var üstünüze yoktur uydurma
Seytanlık mı mxkdms olum goz onundeki sey icin bile yalan soyluyorsun daha ne yaptıgından haberi yok. Takip isteği göndermissin kanıtı da var bir de yalan söylüyor yuzsuzlukte kacıncı level
İsteği çekerken gördün mü uydurma muydurmayı. Yalana gel awk
Az once ne dedim tercih edilmiyorsun diye falan son sorudaki gorusun;
İstanbul yaşıyorsun ya da İst yakınsan bir kahve içmeye ne dersin
Hhhhahahanzjsm😂😂😂 abi asla şaşmıyor
Göz önündeki şeyi bile çeviremiyorsun Takip isteği gönderdin ekran görüntüsü bende Kanıtı da vadiyorsun ama kimin aleyhine At bakalım kanıtını da görelimsonra ben atayım gerçeği
Sana diyorum ki gelip bana laf edip sonra takip isteği gönderiyorsun ve bunu yalanlıyorsun şeytansın diyip nxkdmd gerçeği atacakmış hahshs takip isteğini çekip hiç atmamış gibi göstermen mi? Ayyy bu kadar cevap vermeme bile değmez seninle uğraşamam. Yaptıgının arkasında dur donmee dolap gibi olma.
+ türk kızlarına laf edip sitedeki anonim ne oldugu belirsiz kisilere yürümene ne demeli? Hahahssmdkd kaale alamam seni güle güle
Anlaşabiliriz
Biz Berk ve Şenay,
bize sorarsan sen baya genelleme yapıyorsun 🙃 Her toplumda egolu da var mütevazı da. Türkiye’de flört ortamı gergin, güven az, sosyal medya baskısı yüksek olunca insanlar kendini korumak için “ego” kalkanı takabiliyor 😅 Bazen de özgüven, dışarıdan ego gibi görünüyor. Biraz kişi odaklı bakmayı denersen bakışın yumuşar 💁♀️✨
Cevap
3Cevap
😂😂😂Bir kısım da siz Türk erkeklerini beğenmiyor, buna ne diyorsun?
Takmışsınız bir Türk kızlarına, kurban olun ulan.
egoistler elbette ama bunun suçlusu kadınlar değil abaza hemcinslerimdir müstehak bize
Hayır erkekleri o kadar Abaza ki kızlar için kalkan yoksa maalesef abazan Türk erkekleri
Haklısın ama bunu tabi ki kabul etmezler. Çünkü dünyanın merkezinde onlar var 🤮🤮
guzel olmadiklari icin batmiyo egolari, gayet de guzel cogu, egolarinin batmasinin sebebi herseyi erkekten bekleyip sonra erkege bk atmalarindan/ daha ustunlermis gibi davranmalarindan oluyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?