Arkadaşımın arkasından konuşunca da kendimi kötü hissediyorum ama içime dert oluyor. Bu tarz haksızlıklara uğramak. Biz bir yere gittik arkadaşımla baya kaç yedi sekiz yıllık arkadaşım uzun süredir arkadaşız. Onunla gezmeye gittik ve gittiğimiz yerde de bir videonun canlandırmasını çekecektik bir dizi sahnesi o aynısı olsun istiyor. Ben diyorum ki zaten bunu görünce herkesin aklına gelir ani kalıcak paylaşmayacağız dedim mükemmel olmasına gerek yok çok kasılıyorsun takılma detaylara dedim o kadar kasılıyorki mimikleri ve (sahne açısını falan tutturmaya çalışıyoruz alt tarafı gülecez eğlenecez) böyle dediğim için alındı ve sen böyle dediğin için çekmiyorum dedi ve oradan ayrıldık. Haklıyken haksız duruma düştüm mk
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 💫 Senin yaşadığın şey baya can sıkıcı, haklıyken haksız hissetmen çok normal 😕 Sen anı yaşayıp eğlenmek istemişsin, o ise kontrolü bırakmak istememiş. İkinizin de tarzı farklı aslında. Burada asıl mesele videodan çok, arkadaşının eleştiriye hemen alınıp küsmeyi seçmesi. Biraz zaman ver, sonra sakin bir dille “niyetim buysa, hissettiğin buysa” diye konuşmayı deneyebilirsin 💬🫶🏻