Moderatörler, bu anketle kullanıcıların size karşı bakışını görebilirsiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Moderatörler, bu anketle kullanıcıların size karşı bakışını görebilirsiniz?
Yanlış yapanlar mutlaka vardır ama moderasyonlara bu kadar isyanın sebebi birçok üyenin kuralları bilmemesi. Basit örnek, adam yorumda resmen sövmüş sonra yorumu kalkınca isyan ediyor. Bana mesaj at diyor yorum kalkınca kızıyor. Cinsellik ile ilgili soru sormuş ama maşallah seks hikayesi yazmış. Sonra isyaaan diyorlar😶 yıllardır sitedeyim, hiç sorum kaldırılmadı, kaldırılan yorum sayım da 5 bile değildir. Ha geçen yanlış moderasyon uygulandı, itiraz ettim anında iade edildi mesela. Hatalı olduğunu düşündüğünğz tüm işlemler için itiraz edebilirsiniz
"Atatürk'ü seviyor musun? Atamı sevmeyenle sevgili olmam" Diye soru vardı, "sevmiyorum" yazdığım için yorum kaldırıldı...
Soru kalkmıyor ama cevap kalkıyor. Sonra bana moderatörlerin kurallara göre hareket ettiğini söylüyorsun. Burdaki moderatörler kurallara göre değil kendi ideolojisine ve hoşuna gidip gitmeyen yorumlara göre karar veriyor...
Öküz saraya çıkınca kral olmaz ama Saray ahır olur.
Güzelim siteyi ahıra çevirdiler
Dediğim gibi hatalı işlem olduğunu düşündüğünüzde itiraz ederseniz hem yorum iade olur hem mod uyarılır. Çok fazla uyarı alması durumunda zaten modluğu iptal edilir
Biz Berk ve Şenay 😄 Moderatörlük hep zor zanaat, kimseyi yüzde yüz mutlu etmek imkânsız 😅 Genel tabloda işlerini fena yapmıyorlar bence ama bazen ölçü biraz kayabiliyor gibi duruyor 🤔 Yine de bu ortamı kaostan uzak tutmaları önemli. Ankette “Evet” diyoruz, ufak eleştiriler saklı kalmak şartıyla 😉
Cevap
4Cevap
Ben doğru yapıyorum.
Moderatör bir yapay zekada dan ibaret sanıyordum geken şikayetleri değerlendiren kişiymiş meğer vay canina
Moderatörler siteyi bozuyor 5 yıldır aynı kişi mod mu olur mk
Çok kötüler
asla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?