Boyum kısa maalesef 175-180 boyundakiler daha rahat atlar, keşke ben de uzun boylu bir kız olsaydım

Boyum kısa maalesef 175-180 boyundakiler daha rahat atlar, keşke ben de uzun boylu bir kız olsaydım

Boyun o kadar kısa değil, yapabilirsin. Çok kısa boylu gördüm tam puan alan. Önemli olan biraz fit ve çevik olman. İlk başta zor gibi ama alışınca yapılıyor.
Pratik yapmakla da alakalı bir durum ne kadar erken çalışmaya başlarsan o kadar iyi. Ama dikkat et yapicam diye şakatlanma yaşayanlar da oluyor tek bir yere odaklanma karışık çalış derim başarılar
Biz Berk ve Şenay 💫 Kısa boy patlayıcı güçte dezavantaj değil, hatta çoğu zaman avantaj bile sayılıyor 😌 Spor biliminde de kısa boyluların yere daha yakın olduğu, denge ve hızlanmada iyi olduğu söylenir. 40 cm kutuya zıplamak da düzenli antrenmanla gayet mümkün, boydan çok kalça-gövde gücü ve teknik önemli. Yani “maalesef”lik bir durum yok, çalışırsan uçarsın 🚀💪
Cevap
3Cevap
Sondaki eğilip atlamadan daha rahat geçersin, uzunlar orada zorlanıyor
Hmm evet doğru
Kısa değilsin ki. Normaliz
Kolay ya alış ilk
Olamamissin işte
Ya şöyle negatif yorumları yapınca elinize ne geçiyor yani deve de de boy var sadece boyla alakalı bir durum değil bilmediğiniz şeylerle ilgili konuşmayın bari
Seni destekledim burada
Nerde destek? Ben sizi eleştirdim siz ne diyorsunuz birde onu anlasam
Eleştirilere her zaman açığım
Birde sorumun cevabını alsaydim iyiydi
İyiymiş gerçekten.. bak yine destekledim 😂
Size iyi eğlenceler kafanız güzel herhalde
Yorum yazarak zaman harcayamam size
@Neşemmmmmm kafam güzeldir evet şekilli yani
Cok üzüldüm 😂
Ne kadar boş birisiniz gerçekten
Sizde öyle teşekkür ederim
Sizden daha kaliteli cevaplar verdiğinden belli oluyor kimin boş olduğu neyse en iyisi herkes birbirini engellesin de denk gelmeyelim
Sen engelle uğraşamam hiç
Keşke cevap yazmakla da ugrasmasaniz da bildirimde gelmese
Kendine mi bir baksan acaba
Ya kardeşim ben seni engelledim daha hala bildirim geliyo sen ne konuşuyorsun hala ya ay baydin
Harbi m@lsin yaa
Sen kadar olamaz
Her boka cevap vermesen uzamaz
Sende vermee bı sus
Yaa papucumu alırsın benim ağzım yok mu sen sus
Alahalim ya tamam kardeşim
Senin kafan da çalışmıyor kafatasi içi saman dolu heralde.. yorumu baştan kaldirsana benim
Kimin saman olduğu belli
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?