Normalde oynarsa az oynayan biriydi, iki üç haftadır durmadan oynuyor, katlıyor parayı ama çekmiyor, kaybediyor. Ben de sinirlenip konuşmuyorum, doğru mu yapıyorum?
2 ay
Eşin bağımlı olmuş bile dikkat et yakında ondan bundan borç alırken senin de başını yakmasın çünkü genelde bu böyle oluyor bide baktın düzelmedi bekleme hemen boşan yoksa hem bataklığa sürükler bu seni hem mahvolursun kendini sev kendi değerini bil canım
Cevap
6Cevap
Biraz daha küs kal kocan herşeyi kaybetsin ortada dimdizlak kal
kaybederse ama biliyosun borcuna karşılık seni sunar, ya da satar
Oksijen israfısın
valla bak kumarcı tarihi bunlarla dolu. araştır
Adam haklı kendi çocuklarını bile satın gördüm allah korusun
Satanı*
@günes121212 teşekkür ederim. oysaki ciddi uyardım arkadaşı , kumar bu başka bir şeye benzemez. internetten bir araştırsa 1000 türlü vukuat çıkar karşısına. adına üzüldüm arkadaşın.
Bende kendi ailemden çevremden çok gördüm böyle olanları adamlar ilk başta küçük oynuyor fark etmiyorsun bile ama git gide hem daha çok bağımlı hale geliyorlar hem daha büyük oynamaya başlıyorlar bir yerden sonra kendilerini kayıp ediyorlar yani ne kendilerine ne sevdiği insanlara acımıyor şeytanlaşıyorlar resmen diyebiliriz yani kumar çok çok çok kötü bir şey gerçekten
@günes121212 yani bunlara örnek kaç tane film vardır hem yurt dışında hem de Türkiye'de bilirsin işte. neyse bize ne oynamaya devam etsin. sanki kötülüğünü istiyoruz da yazıyoruz hemen oksijene bağladı işi.
Bize “oksijen israfı” dese bile kızın adına üzüldüm şahsen hiçbir kadın hiçbir aile bu şekilde kırılmayı hatta bozulmayı hak etmedi
@günes121212 şimdilik küsüüp küs kalıyormuş. sadece küsmenin yeterli olmayacağı zamanlarda gelecek devam ederse
Maalesef umarım yanılırız ama
@günes121212 belki de troll sorudur🤷 hiç tepki vermemesi ilginç.
Neyse yakında Seni de Kumarda ortaya koyar o zaman anlarsın bu işin ciddiyetini
Çok kötü bir durum bir noktadan sonra kaybetmeye başlayacak ve evi arabası ne varsa satılacak
Genelde bu böyle oluyor maalesef bide ondan bundan borç alarak eşlerini de dahil ediyor bu pisliğin içine çok gördük böyle olanları yani uzak durmak en iyisidir
@günes121212 iş arkadaşım oynuyor ve insanlara söylediği Yalanın haddi hesabı yok uçan kuşa borcu var ve ödemiyor
@ozanatakum Aynen öyle nedense bu hep böyle oluyor eğer ya da geç bu yüzden ne kadar erken terk etsen o kadar iyi
@günes121212 ve bi noktadan sonra kendinden başka kimseyi düşünmüyorlar
@ozanatakum Doğru
@günes121212 Benim bir tanıdığım annesini kandırıp evlerini 700 bin TL'ye sattı para gelecek diyerek yalan söyledi o parayı tam 2 saatte Kumarda yemiş
Çok kötü ya benim bir tanıdığımda kendi çocuklarının kumbaralarına takılarına falan bile göz dikmişti allah bizleri korusun
@günes121212 amin amin. Kesinlikle hastalık. Her seferinde kaybettiklerini geri kazanacağını sanıp daha çok batıyor. Nerde bırakırsa o zaman kurtulur.
Bırakmak istemiyorlar ki sorun da bu zaten
@günes121212 aynen öyle tedavi olmaları gerekiyor psikolojik
Evet hatta uzun uzunnnnn tedavi olmaları gerekiyor bence
@günes121212 bence de yoksa Allah korusun sonu intiharla bitiyor :(*
Keşke i… etseler koca bir aileye zarar veriyor hatta yıkıyorlar
@günes121212 maalesef maalesef. Bunlara kimsenin borç vermemesi lazım
Aynen öyle ama genelde kendilerini belli etmiyorlar
@günes121212 Vallahi ben artık bu zamanda hiç kimseye borç vermiyorum yapacak bir şey yok
Küs kalma ama destekte olma bir zamanlar bende fena sarmıştım
Sonu hüsran bi an önce durdur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?