Oyun bağımlısı ve yatağa gelmeyen koca?

Kızlar, 1 yıllık evliyiz çok severek evlendik. Ben onun için başka şehirden geldim. Evliliğimizin 2. Ayından itibaren işten gelip yarım saat yemek yedikten sonra kapısını kapatıp bilgisayara oturuyor. Lütfen bana kadınlığını kullan , oyun oynarken karşısına çık gibi cevaplar vermeyin. Hepsini yapmaktaydım. Özellikle de benimle ilgilensin diye değil bizzat kendim isteyerek yapıyordum. Alımlı bir kadın olduğumu düşünüyorum. Tüm kadınlığımla sardım onu. Ama o gözünü gönlünü doyurup kendini de bir güzel tatmin ettikten sonra yine odasına kapanıp oyununa devam etti. Şikayetimi bazen diler getirdim. Sözler verdi. Artık oynamayacağını , artık bittiğini, değişeceğinin sözleri filan işte… hiç değişmedi. 2. Ay neyse 1. Yıl da aynı. Bir süre ona onun gibi davranmaya karar verdim. Bana “sen çok değiştin , önceden topuklularla karşılardın, özel kıyafetler giyerdin. Şimdi hiç süslenmiyorsun ben de hiç yükselemiyorum “demelere başladı. Beni uyarman lazım diyor. Gülesim geliyor bunları yazarken. Şunu anlamıyorum. Hep kadın güzel giyinirse kendine bakarsa mı olur bir şeyler. Erkeklerin tek görevi sekste ne kadar sert ve hızlı olduğu mu? Ya da çalışıp para kazandığımı? Daha sonra n kadar istekli olsamda isteksiz gibi gezinmeye başladım. Canı isteyince geldi işini gördü gitti. Hiç engel de olmadım. Benim tutku dolu dünyamı görmek istemiyor. Ben bu dünyanın içinde bir umut yapayalnız savrulup gidiyorum. Aşk ile evlilik yapıp tutkuyla yaşayamamak , tutkuyla sevişememek, birlikte uyuyamamak beni adeta kıvrandırıyor. Izdırap içindeyim. Agresifleştim artık. İlişkinin geleceğiyle ilgili düşünüp duruyorum. Hiç değişmezse , ya hep böyle giderse. Ben birlikte uyumak için bile yatağa gelmeyen bir adamla neden evlendim?

Oyun bağımlısı ve yatağa gelmeyen koca?