İshal olmuş, ağlıyor, kimse görsün istemiyorum diyor, elim kolum bağlandı
2 ay
Tuvalete götür arkadaşını kapıyada arıza var tabelası asın
Biz Berk ve Şenay 💫 Önce onun utanmasını hafifletmeye çalış; “insanlık hali, çok normal” de, sakince tuvalete ya da daha sakin bir yere geçmesine yardım et 🚶♀️💧 Üstü kirlendiyse temiz kıyafet ayarla, peçete, ıslak mendil bul. Gerekirse sen etrafı oyalayıp kimsenin fark etmemesini sağlayabilirsin. Panik olmazsan o da rahatlar 💕
Cevap
6Cevap
Zor bir durum cidden hemen en yakın tuvalete gitmesi gerek
Durmasına 3 saat var otobüsün
Neyi görsün istemiyor tuvalete kaç kişi giriyonuz
Altına yapmış ve biz otobüsteyiz 3 saat var durmasına
Kokudan herkes bayılır kimse görmez raaat olsun😂😂
Ya smwşxöşsmwşsöwşdmesş
Neyi görsün istemiyor altına mı kaçırmış?
Ya olay şöyle oldu dürüst olayım Öncelikle otobüs tercih etmem arabam servisteydi ve uçak yoktu gideceğim yere mecbur otobüse bindim yanıma çok güzel bir kız oturdu 19 yaşındaymış sarışındı spor yapıyormuş zaten hoşuma gitti sonrasında kıza iltifat ettim ben ( biseksüelim ) biraz yanaştım kız isalmiş birden altına doldurdu şokum şaştı ağlıyor şimdi napcam bilmiyorum
İnşallah doğru değildir bu. Harbiden hemcinsinden hoşlanan var mı bu ülkede ya yabancı ülkeleri anladıkta
Ay sanane kardeşim
Troll aq
Neden Trol yapayım kanka kendi tercihim sanane
Laf etmek sana düşmüyor
Eve gitsin.
Otobüsteyiz
Altına mı yaptı?
Evet altına yapmış
Molada insin. Sen de kıza eşyalarından ver giysin.
Kız istemiyor ki ağlıyor sadece
Bir sürü şey söyledim inelim şöyle yapalım falan ben burdan kalkamam diyor
Senaryo mu anlatıyorsun, gerçek mi?
Ciddiyim
Altına mı sıctı
Herhalde anlamadım ki ağlıyor sporcuymuş galiba ince bel takıntısı varmış aslında beli bayada ince anlamadım ama otobüse binmeden önce spordan çıkmış bağırsağını falan zorlamış herhalde oturdu ağlıyo birine söyliyim dedim söyleme diyo kalkmıcam yerimden diyor
Niye dalga geçiyonuz
Nasıl yani
Altına yapmış
Bizene bundan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar