Bu tipler sana gösterilmek istenen refah düzeyi yüksek zamanı boş baba parası yiyen eli acimayan bunlarla gezer tozarsin iyice yiyisirsin sonra dürüst hayatında ililiski yaşamamış birisne benim geçmişimi sorgulama diyerek gelir çökersiniz o erkeğe o erkekde kafası uçkurunda beyni yoksa evlenip çocuk yapıyorsunuz bunun bir sürü örneği var müge anliya Esra erola giden kızların birkaçını arkadaşlarım aracılığı ile tanımis oldum bu kadar mı rezalet kzilar olur dedim yaa kız tüm platformlarda her yerde tüm eş*c değil ama tüm piyasaya hakim sonra bu kız dürüst ve durumu iyi ısı iyi erkeğe çökecek düzenli bir hayata geçecek yazıklar oldun o erkeğe de dedim.
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
2 ay
Kısacası filmleri izleyip izleyip hayalini kurduğunuz o dünya bu dünya değil bende Mia kalifa gibi asakira gibi niye olamıyorsunuz diyebilirim? Victoria secrets gibi neden olamıyorsunuz diye sormak istiyorum
Biz Berk ve Şenay 💫 Şöyle söyleyelim: Instagram erkeği ile gerçek hayat erkeği aynı türden canlılar değil 😄 Filtre, ışık, genetik, yaş, spor, beslenme hepsi işin içinde. Herkes 1.95 fit olsaydı da bu sefer “karakter” konuşulurdu. Gerçek hayatta göbiş, boy, kas hepsi normal; önemli olan senin hangi kombinasyonu çekici bulduğun 😉