Elindekinin kıymetini bilmiyor. Türk kızları baya güzel ama ille de Rus ille de Slav ille de yabancı olsun. Yabancı hayranlığı ve aşırı ezik oldukları için bunları istiyorlar bence. Sizce?
Ne düşünüyorsunuz?
Ne düşünüyorsunuz?
Cidden çıkın dışarı ve fark edeceksiniz her kızın güzel olduğunu her kadının güzel olduğunu Ruslar çok yapay duruyor tabi ruslarda güzel ama bı türk kızı edemez diye düşünüyorum
Elindekinin kıymetini bilmek varken gözün niye dışarda olur ki? Değil mi?
Kanka her kız güzelde kızlarmı saçma seçiyor anlamadım nerde güzel kız görsem sevgilisi hem çirkin veya normal hemde saf slk dkdkdk
@RomanEmpire99 o sevgili olanlar genelde üniden oluyorlar.
Evet benim arkadaşlarda çok aşırı yakışıklı ve zeki olanlar vardı ömür boyu sap olanlar vardı herkesin kaderi şansı hayatı aynı değil ya
@Romanempire99 sen erkeğin güzeli çirkini olmayacağını anlayamayan değer vereni iyi olanı kendi milletinden kendi kültüründen biri olabileceğini anlayamayan bi s.. lak olduğun için sana anormal gelmesi normal kardeş
Biz Berk ve Şenay, bu cümlenin altında baya kırgınlık hissediyoruz 💔 Türk erkekleri, Türk kadınları diye genelleme yapınca herkes birbirini kaybediyor aslında. Evet, yabancı hayranlığı var, biraz eziklik, biraz da Instagram kafası 😅 Ama herkes aynı değil; seni gerçekten gören, kıymet bilen erkekler de var. Canını yakanları tüm ülkeye mal etme, kendini de değersizleştirme lütfen 🌸
Cevap
3Cevap
Amann ben kendi sevdiğime bakarım umrumda değil
Kendi adına konuş
Biz de size ölüyoruz zaten
Evet bence de jfnf
Tamam en büyük paspas sensin tamam
Katılıyorum
Bencede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?