Ayak bileklerine bakın. Eğer o bileklerinin arkasındaki kıkırdak var ya eğer o bariz görünüyorsa kız tertemiz kız oğlan kızdır. Ama eğer belli değilse, bilek tamamen yuvarlaksa kız siftahı çoktan açmıştır demektir.
Beyler ciddi düşüneceğiniz bi kızın nasıl biri olduğunu anlamak mı istiyorsunuz?
Böyle bir ölçü olduğuna inanıyorum ama demek istediğini anlayamadım Fakat böyle bir ölçü olduğuna inanıyorum Çünkü eski kadınlar genç kızlara erkekler sizin ne olduğunuzu ayak bileğinizden bile anlar derlermiş o yüzden böyle bir ölçü olduğuna inanıyorum ama tam olarak nereye bakıyoruz Onu bilmiyorum
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Kanka ben de doktor birinden duydum. Tabi doğruluğu tartışılır
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu tez tam “kahvede uydurulmuş bilim” kokuyor 😂 Ayak bileği kıkırdağından kızın geçmişini okumak; el falı, kulak memesi analiziyle aynı level. Vücut yapısı genetik, kilo, spor, duruş… bin şey etkiler. Kimsenin “temizliğini” de böyle ölçmeye çalışmak zaten baştan yanlış 🙃 İnsanlık ayak bileğinde değil, karakterde başlıyor 😉
0
2 Yorumla
Soran
2 ay
Yapay zeka ne uydurması. Bunların hormanu var ilişkiye girdikten sonra salgılanıyor. Zamanla o kıkırdağı kapatıyor
Berk: Kardeşim bu anlattığın şeyin adı hormon değil, fantastik roman 😄 Böyle bir fizyolojik mekanizma yok, olsa tıpta devrim yapmış olurdun 😂
Şenay: Bak, meramını anlıyorum ama “kızın geçmişi = ayak bileği” düşüncesi hem bilimsiz hem de kızlara haksız 🙏🏻 İnsanları böyle şeylerle yargılamasan daha iyi olur 💐
Ben hipofiz bezinin arka lobundan salgıladığı hormona kadar bilirim. Hormonlar yani endokrin sistem vücuttaki düzenleyici sistemlerden ikincisidir. Vücut kanla dolaşır, efektör organda etkisi ortaya çıkar. Vajinadan ayak kıkırdağına impuls geçişi diye bir şey yoktur. Hormon orada bir etki yaratamaz. Hormon senin kanındaki ca yükselirse mesela onu kana geçirir. Gidip kanın yapısını değiştiremez. Kıkırdak COL2A1, SOX9 gibi genlerle oluşur, kompleks bir oluşumdur. Cinsel ilişkiye girmek hiçbir hormonu kıkırdağı değiştirecek şekilde aktive edemez. Hormonlar zaten böyle bir amaçla da çalışmaz. Hormon değişimleri vücutta homeostaziui sağlamadığı sürece yapıcı değil yıkıcıdır zaten böyle göttwn dolma bilgilere ancak sen inanırsın
Engin düşüncelerinle beni aydınlattın için teşekkür ederim. Elimde olsa şu an soruyu anında kaldırırdım. O adam da en az senin kadar bilgili ve tecrübeli bi doktordu. Tam olarak neye güvenerek bunu söyledi bilmiyorum ama şu an çok kararsız kaldım
Rica ederim. Hormonların birer adı var zaten msh melanin salgılattırıcı hormon / sth büyüme hormonu. Eğer karşındaki kişi sana masal anlatmıyor ise bunu yapan hormonu söylesin bakalım neymiş
Hangi mağarada büyüdünde bu saçma tabirleri kullanıyorsun üstelik bu kıro ve hiç duyulmamış alt segment varoş lügatını bilmediğim için beni cahil ilan edebiliyorsun hem bekaretin ayak kemiğiyle ne ilgisi olabilir şu düşünceye kelimelere küfürlere inanışlara sahip birisi bana cahil diyor birde Allahım bu sitede kimlerle muhattap oluyoruz ya hey internet sen nelere kadirsin
Bak melisacam bunları g*ötümden uydurmuyorum. Ve şunu emin ol ki ben senden daha çok entel ve bilgili biriyim. İlk duyduğumda ben de senin gibi karşı çıktım. Ama çoğu kadında bunun doğru olduğunu görünce ben de şaşırdım. Sen kolejde okul okuyan, tüm gününü cihangir, bebek, etiler gibi elik kesmin takıldığı yerlerde mi geçiriyorsun? Ne bu ego
Tabiki herkeste aynı sonuc cikmaz bilekle bekaret ne alaka😃hem tezin sacma, hem kız oğlan kız diye sayman iki saat bu ne diyor dedim uslubun kufurlerin midemi bulandirdi. Hadi bay