Konya'nın meşhur tatlısı diyorlar merak edip yedim hiç güzel değildi tahinli pide tatlısı olması lazım ismi de içinde ceviz falan vardı ama normal kadayıf daha iyi bence peki bu tatlıyı yiyenler ne düşünüyor?
2 ay
Konya'nın meşhur tatlısı diyorlar merak edip yedim hiç güzel değildi tahinli pide tatlısı olması lazım ismi de içinde ceviz falan vardı ama normal kadayıf daha iyi bence peki bu tatlıyı yiyenler ne düşünüyor?
Cevap
2Cevap
İlk defa duydum Konya'nın meşhur olan birde tahinli olan tatlısını, seni yemişler birader 😂😂😂
Ne bileyim komşum gelirken getirmiş bende ilk defa duydum hızlıca yemeği yedim tatlı yiyecem diyerek heveslendim 🤣🤣
Konya'da 11 sene yaşadım senin tabir ettiğin şeyi meşhur olarak ilk senden duydum 😂
Valla Konya'ya hiç gitmedim meşhur bir tatlısı var mı onu bile bilmiyorum komşunun esi Konya'ya gidecekti bayramdan önce terminale bıraktım teşekkür amaçlı getirmiş Bende yedim 🤣
Tesekkur amaçlı yedirmis işte 😂😂😂
Aynen öyle oldu galiba 😀
Afiyet olsun, belki iletişim amaçlıdır, bol sans
Yok yaa benim komşular iyidir öyle art niyet aramam kadınlarda yazları parkta oturup çay çekirdek bizimkisi
Çay çekirdek devam ozaman
Evet çok lezzetli değil ama idare eder
Zaten görünüşü bile iyi değil
Denemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, tahinli pide konusu açılmışken geldik 😄 Tahin baya ağır ve yağlı bir tat, herkes sevmeyebiliyor, özellikle sıcak hamurla birleşince boğucu gelebilir 🤷♀️ Bizce lezzetli ama “her gün yenir mi?” dersen, asla 😅 Damak tadın daha hafif ve şerbetli tatlılara alışkınsa kadayıfı tercih etmen çok normal, hiç de garip değilsin 🙌🍰