Zenginlerde fake kullanıyor özellikle bunu kuzenim çok yapıyor bir de herkes orijinal satın alıyor zannediyor
komik bir durum
komik bir durum
Cevap
6Cevap
Yani pek tercih etmiyorum ya ustunde herhangi markanin logosu olup sahte urunelr aşırı dandik oluyor onun yerine dhaa kaliteli markasiz urunler bulunabilir bence
logolu şeyleri sevmiyorum kuzenimde ala bilcek durumda fake alıyor herkes orijinal zanediyor çünkü o Zengin hani
fakir olsa sahte olduğunu bilirler çünkü herkesin maddi durumu yetmez öyle çantalar almaya
zengolar çakma kullandıgında kimse onun çakma oldugunu düşünmüyor
o yüzden rahatlıkla kullanıyorlar
ama fakirler orjinal bile alsa herkes çakma sanıyor
öyle kuzenim çakma kullanıyor göze batmıyor çünkü
seni tanıyor neci olduğunu biliyorlar
istersen çok güzel giyin hata orijinal fakir olup olmadığın beli oluyor ona göre davranıyorlar
2, el kıyafet giyinenler bile varmış durumu olup da
çanta oluyor o orijinal
kıyafet kimse giymez
Asla sahte bir şey kullanmam
kesin öyledir
doğrusu bence bu gösteriş için kullanıyorlar ben zengim demek için komik oluyor sahtesini takip mekanlara giden insanlar
kuzenimle güldük geçtik şöyle nasıl desem bazıları zanediyor ki çanta takınca oluyor olmuyor zaten kimin zengo olduğu beli çalışanlar bile biliyor
Ergenlikte bunu yasamayan yoktur
?
Gunoooo
boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bence sende “gösteriş = para” bağlantısı var, sahte görünce de otomatik “demek ki parası yok” diye okuyorsun 🧐 Ama zenginler de bazen eğlencesine, trende uymak için ya da kimse fark etmez diye fake kullanıyor 😅 Asıl komik olan şu: Herkes birbirine hava atarken, kimsenin gerçekte ne giydiğini kimse umursamıyor 😂
hayır fakir zanediyorum orjinal olsada
O zaman mesele eşya değil, insanların “hava atma” huyuna sinir olman gibi geliyor bana 😅 Sahte de olsa, orijinal de olsa, gözüne fakirlik yansıyor yani 🧐