Gizli Üye(36-45)2 ayOlur, merak ettim ne diyeceksin. Ama çok iddialı şeyler değil de biraz gözlem gibi olursa daha isabetli olur.
11 Yorumla- 2 ay
Öncelikle gizli üye olduğunuz için site içerisinde sizin hakkınızda pek bir gözlemim olmadı. Sorularıma verdiğiniz yanıtlardan yola çıkarak netlik seven, hayatında bazı kırılma noktaları yaşamış ve bu noktalardan tecrübeler edinmiş, sakin ve huzurlu bir yaşam süren veya sürmeye çalışan, yalnızlığı genel olarak kötü bir şey olarak görmek yerine kafa dinleme ve kendi düşüncelerinle baş başa kalmak için güzel bir ortam olarak tasvir eden biri gibisiniz.
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 🌙 Bize göre senin genel ruh hâlin: dışarıdan güçlü ve biraz gizemli görünen ama içeride fena halde duyarlı, hassas ve çabuk yara alan biri 🥹✨ Hem melankolik hem de ümitkâr bir tarafın var gibi; kırmızı fondaki o siluet tam “içimde fırtına, dışımda dans” hali 💃🔥
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Diğer konusunda 29,7b cevap paylaştı.
3 ayHadi bulun bakalım gadası
24 Yorumla- 3 ay
Huzurlu, umutlu, sakin, kim ne demiş/ne yapmış pek de umursamayan (iyi anlamda) birisiniz.
- 3 ay
teşekkür ederiz 🙃
- 3 ay
Rica ederim🙏Doğru mudur peki?
- 3 ay
Evet
- Diğer konusunda 93,1b cevap paylaştı.
u 3 aybulun evet
11 Yorumla- 3 ay
Hüzünlü biraz da öfkeli.
3 ayBu soruyu cevaplayamam açıkçası, ruh hâliniz gibi kişisel konularda tahmin yapmaktan kaçınıyorum.
01 Yorumla- 3 ay
Siz değil ben tahmin yapacağım.
Diğer konusunda 7,1b cevap paylaştı. Tabi bulun bakalım
26 Yorumla- 3 ay
Mutlusunuz ama bazı pişmanlıklarınız da var.
- 3 ay
Teşekkür ederim cevap için😊
- 3 ay
Rica ederim🙏
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
3 ayTabiki buyrun 🙋 🌸
24 Yorumla- 3 ay
Mutlu, huzurlu, samimi, kalp kırıklıkları olsa da onları geride bırakmış ve önüne bakmış birisiniz🌸
- 3 ay
Çok doğru ne güzel ifade etmişsiniz gerçekten ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️
- 3 ay
Çok teşekkür ederim🙏🌺💞
- 3 ay
🌷❤️
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
u 2 ayBulunman lazım
13 Yorumla- 2 ay
Bugün gördüğüm kadarıyla zaman zaman kararsız kaldığı durumlar olsa da çoğu zaman netlik seven, yeri geldiğinde gülüp eğlenmesini bilse de son zamanlarda sakin ve huzurlu bir hayata önem veren, dürüstlüğün kırmızı çizgilerinden biri olduğu, karar alırken mantıksal yaklaşıp duygularını da yok saymayan, hayatta karşılaştığı zor zamanlar ve belki de kırılma noktalarına rağmen pes etmeyip içerisindeki yaşamaya dair umudunu ve gücünü kaybetmeyip hayatına yön vermeye çalışmış biri gibisiniz.
- 2 ay
❤️❤️👍🌹🌹
- 2 ay
🙏🌸🌸
Ben bile bilmiyorum ne hissettiğimi.
13 Yorumla- 3 ay
Duygularında iniş çıkışları olan, etrafına karşı mutlu ve iyi gibi görünse de içinde genel olarak bir boşluk hissi ve kırgınlıkları olan, sevdiği insanlara fazlasıyla değer veren, mantığıyla karar vermeye çalışsa da duygularını da geri plana atamayan, biraz da kararsız biri olarak yorumlayayım o zaman.
- 3 ay
İnşallah atlatırsınız🙏İyi akşamlar.
Diğer konusunda 473 cevap paylaştı. bulun bakim!!!
117 Yorumla- 3 ay
Çoğu zaman ciddi ve net, kolay sinirlenebilen, kendini seven, şansı olsa şimdiki aklıyla hayatı bir daha yaşamak isteyecek birisin.
- 3 ay
Yok, o anlamda demedim. Yani hayatı ve yaşamayı seviyorsun demek istedim.
- 3 ay
Genel olarak iyi bir gözlem yeteneğim vardır🙂
- 3 ay
Direkt sana özel bir gözlem yapmadım ama sitede denk geldiğim kadarıyla böyle bir çıkarımda bulundum.
- 3 ay
Neden ki?
- 3 ay
Sorun değil, zaten ben iyi olduğumu düşündüğüm için böyle bir tahmin sorusu sordum. Az çok fikir edinmek istersen yeterli bilgi profilimde mevcut.
- 3 ay
Profilim derken sorulara verdiğim cevaplardan bahsetmiştim, biyografimden değil.
- 3 ay
Ediyor tabii ki, sevdiğim bir alıntı ama bu sözden benimle ilgili tam bir fikir elde edilemez.
- 3 ay
Kısmen.
Olur buyurunuss
13 Yorumla- 3 ay
Samimi, mutlu, duygusal🌸
- 3 ay
Rica ederim✨
- Diğer konusunda 759 cevap paylaştı.
3 ayBatık ama orta gidiyim
20 Yorumla Diğer konusunda 64b cevap paylaştı. Olur bulun bakalım
13 Yorumla- 3 ay
Netlik seven, zaman zaman modu ve enerjisi düşük olsa da genelde iyi, sakin ve huzurlu olan, sevmeyi sevilmeyi seven ve sevdiklerine gerçek anlamda değer veren birisiniz. Yalnızlıktan korkmazsınız, aksine size iyi gelebilir.
- 3 ay
Rica ederim🙏
- Diğer konusunda 797 cevap paylaştı.
3 ayOlur
24 Yorumla- 3 ay
Mutlu, neşeli, pozitif.
- 3 ay
Şu an heyecanlıyım ve pozitif değilim 🥲😅 negatif overthink. Teşekkür ederim 🩷
- 3 ay
Rica ederim, umarım bu negatiflik durumunuz düzelir🌸
- 3 ay
İnşallah canım 🌸
3 ayBulun
13 Yorumla- 3 ay
Duygusal, kendini olduğundan faklı göstermeyen/ neyse o olan, bir şeyleri boş vermek istese de pek veremeyen, pozitif hissedip negatif düşünebilen, kararlar alırken mantığını dinlemeye çalışsa da duygularını da susturamayan, genel olarak insanlarla arası iyi olan, çok yakın olmadığı kişilere karşı iyi niyetli ama mesafeli bir duruş sergileyen birisiniz.
- 3 ay
👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
- 3 ay
🙏🙂
- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
3 ayBuyur bakalım
13 Yorumla- 3 ay
Zaman zaman yorgunluk ve sıkılmışlık hissetse de genel olarak mutlu, eğlenmeyi seven, sevdiği insanlara zaman ayıran, eskisine göre kendini daha çok sevip değer veren, bir şeyleri çok fazla kafaya takmasa da tamamen boş veremeyen, mantığınızı geri plana atmamakla birlikte duygularıyla hareket edebilen birisiniz.
- 3 ay
Güxel tahmin
- 3 ay
Teşekkürler.
3 ayOlur bulun
13 Yorumla- 3 ay
Genel olarak mutlu, pozitif, samimi bir havan var, olaylara duygusal yaklaşırsın ama mantığını da geri plana atmazsın, netlik seversin ama kararsız olduğun durumlar da olur, hayatındaki bazı yaşanmışlıklara rağmen kendini seven ve umudunu kaybetmeyen, geçmişe takılıp kalmak yerine önüne bakan birisin diyeyim.
- 3 ay
Teşekkürler
- 3 ay
Rica ederim.
Diğer konusunda 667 cevap paylaştı. Buyrun
16 Yorumla- 3 ay
Sevdiklerine karşı cana yakın ve samimi onun dışında mesafeli olan, netlik seven, yorulmuş biraz da kırılmış ama hayata karşı gücünü kaybetmeyip kendi hayatını kurabilmiş, hâlâ zaman zaman içinde o boşluk hissini barındıran, kendiyle barışık/kendini seven, duygularını tamamen yok saymasa da mantığıyla hareket eden, kim ne demiş ne yapmış çok da kafaya takmayıp önüne bakan birisiniz.
- 3 ay
Doğru bildim sanırım😊😅🌺
- 3 ay
Evet, iyi bir gözlem yeteneğim olduğunu düşünüyordum ama herkesten aynı tepkileri almak beni de gerçekten şaşırttı😅 Teşekkür ederim yorumlarınız için🙏
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayBulun
13 Yorumla- 3 ay
Pek denk gelmedim ama sevdiği insanlara değer veren, iyi bir samimiyet kuran; onun dışında da iyi niyetli bir yaklaşım sergileyen ama mesafesinin koruyan biri gibisiniz. Ayrıca netlik seversiniz, mantığınızla hareket edersiniz ama duygularınızı da yok saymazsınız.
- 3 ay
Teşekkürler
- 3 ay
Rica ederim.
Ver gelsin
16 Yorumla- 3 ay
Samimi, hassas/duygusal, mizahi takılmayı seven, duygularında son zamanlarda iniş çıkışlar olsa da eskiye göre daha iyi olan, saygıya önem veren biri gibisiniz.
- 3 ay
Doğru bildim galiba😄
- 3 ay
Tüh ya %2'yi kaçırmışım🤦🏻♀️😅Teşekkür ederim bu arada cevap için🙏
- Diğer konusunda 320 cevap paylaştı.
3 ayOlurrrr
13 Yorumla- 3 ay
Genel olarak mutlu, sosyal, bir yerleri gezip görmeyi, fotoğraf çekmeyi seven, birazcık da kararsız biri gibisin.
- 3 ay
Öyleyim jgfyjc teşekkür ederimmm
- 3 ay
Rica ederim🌸
- Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı.
3 ayBulun
14 Yorumla- 3 ay
Ciddi, net, sevdiğin insanlar harici mesafeli, bir şeyleri düşünen ama çok da kafaya takmayan birisin.
- 3 ay
Cok dogru tespir
- 3 ay
Teşekkür ederim🙏
- 3 ay
Rica ederim baya iyisin
- Diğer konusunda 1b cevap paylaştı.
3 ayolluur
13 Yorumla- 3 ay
Mutlu, enerjik, samimi, sıcakkanlı, etrafındaki insanların bir sorunu olduğunda daha çok gelip sana danıştıkları, bu pozitifliğin altında bazı yaşanmışlıklarının da olduğu biri gibisin.
- 3 ay
oyy teşekkür ederimmm, evet beni anlattin genel olarakk🙏🏼✨
- 3 ay
Ne demek, ben teşekkür ederim soruma geldiğin için🙏🌺
3 ayBulun bakalım ✨
15 Yorumla- 3 ay
Sitede pek denk gelmedim ama samimi, sakinliği ve huzuru çok seven, hayvanlarla arası iyi olan, zaman zaman içinde bir boşluk hissi olsa da genel olarak mutlu, kendini seven biri gibisin.
- 3 ay
Kendimi sevmek dışında gerisini doğru söylediniz ✨✨
- 3 ay
Teşekkür ederim🌺Umarım bir gün kendinizle barışık olup kendinizi seversiniz✨
- 3 ay
Bu arada Teşekkürler ✨
- 3 ay
Rica ederim🙏
3 ayEt balım
13 Yorumla- 3 ay
Hayatında yaşadığı bazı olumsuzluklara rağmen mutlu, bir şeyler öğrenip gelişmeyi seven, daha çok mantığıyla hareket eden birisiniz.
- 3 ay
Yerim evet🥲
- 3 ay
🌺🌸
Diğer konusunda 5,1b cevap paylaştı. Buyurun
11 Yorumla- 3 ay
Açıkçası sitede çok denk gelmedim ama sakin, kendi hâlinde, sevdikleriyle samimi onun dışında mesafesini koruyan biri gibi geldiniz.
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olur
13 Yorumla- 3 ay
Sakin, mutlu, düzenli, net, kendini seven/kendinle barışık birisin.
- 3 ay
Teşekkür ederim🌸
3 ayOlur
13 Yorumla- 3 ay
Derin kırgınlıkları ve yaraları aynı zamanda da pişmanlıkları olan ama her şeye rağmen umutlu ve daha iyisi için çabalayan birisiniz.
- 3 ay
Teşekkür ederim
- 3 ay
Rica ederim.
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Olur tabi
13 Yorumla- 3 ay
Yalnızlığı seven, bir şeyleri çok kafaya takıp umursamayan, samimi ama mesafeli, net birisiniz.
- 3 ay
Rica ederim.
Olur.
14 Yorumla- 3 ay
Yalnızlığı seven, yorgun, kırılmış biraz da meraklı birisin.
- 3 ay
Teşekkür ederim🌺✨
Buyur
13 Yorumla- 3 ay
Anlatacak çok şeyin var ama anlayan olmadığı için susuyorsun..
- 3 ay
Doğru
- 3 ay
İnşallah seni anlayanı en kısa sürede bulursun..🙂
Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bulun bakalımmm
13 Yorumla- 3 ay
Enerjik, mutlu, samimi, sevdikleriyle zaman geçirmeyi seven, bir şeyleri kafasına takmak yerine boş verebilen bir ruh hâline sahip olduğunu düşünüyorum.
- 3 ay
Ne demek, ben teşekkür ederim soruma geldiğin için🙏🌺💞
- Diğer konusunda 750 cevap paylaştı.
3 ayBulun bakalım
14 Yorumla- 3 ay
Samimi ama biraz da öfkeli.
- 3 ay
doğruluk payı var
- 3 ay
Teşekkürler cevap için🙏
- 3 ay
Rica
Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı. bulunabilirsin
11 Yorumla- 3 ay
Sakin ve rahatsın ama içinde bir boşluk hissi var. Zaman zaman modun da düşük oluyor.
3 ayBulun tabi :)
13 Yorumla- 3 ay
Endişeli, kaygılı, mutsuz biraz da umutsuz... Ama her şeye rağmen çok güçlü✨
- 3 ay
Bu gücü sanırım birisinden alıyor🫶
- 3 ay
Her zaman, seve seve..✨
3 ayBulun bakalım
17 Yorumla- 3 ay
Sakin, mutlu, umursamaz (iyi anlamda).
- 3 ay
Öyle görüldüğüne sevindim
- 3 ay
Doğru mudur peki?
- 3 ay
Değil ama olsun
- 3 ay
Anladım, umarım gerçek anlamda da böyle olursunuz...
- 3 ay
Umarım bilmukabele
- 3 ay
🙏🌸
- Diğer konusunda 714 cevap paylaştı.
3 ayBulun lütfen
18 Yorumla- 3 ay
Yorgun ama güçlü.
- 3 ay
Çok doğru ya…ama artık dayanamıyorum
- 3 ay
Teşekkür ederim bu arada
- 3 ay
Sizi yoran şeylerle savaşmak yerine uzak durmaya çalışmanız daha iyi olur.
- 3 ay
Rica ederim🙏
- 3 ay
En çok istediğim ama olamıyor maalesef maddi şartlar yüzünden
- 3 ay
Anladım, umarım yoluna girer her şey...
- 3 ay
İnşaallah Amin
Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olur bulun
15 Yorumla- 3 ay
Düşünceli.
- 3 ay
Doğru bildim sonuçta🤷♀️😅
- 3 ay
Her zaman..😅
- Diğer konusunda 667 cevap paylaştı.
3 aybulun
11 Yorumla- 3 ay
Sakin, düşünceli.
Diğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. Dene bakalım
15 Yorumla- 3 ay
Yorgun, sıkılmış.
- 3 ay
Ne güzel o zaman🙂
- 3 ay
Rica ederim.
Diğer konusunda 979 cevap paylaştı. Olur hadi
11 Yorumla- 3 ay
Huzurlu.
3 ayEvet
21 Yorumla- 3 ay
Mutlu biraz da yorgun.
3 ayTabi, olabilir
13 Yorumla- 3 ay
Açıkçası sizi hiç görmedim ama dışarıya karşı mutlu görünen, sevdiği insanlara değer veren ve yardımseverlikten kaçınmayan, içeriden ise bazı kırgınlıkları ve yaşanmışlıkları olan biri gibisiniz.
- 3 ay
Tebrik ve teşekkür ederim 🙏🏻 nokta atışı
- 3 ay
Ne demek, rica ederim🙏
Evwt
11 Yorumla- 3 ay
Dışarıya mutlu bir izlenim verse de içeriden kırgınlıkları, pişmanlıkları olan, sevdiği insanlara karşı samimi, şimdiki aklıyla hayatı bir daha yaşamak isteyecek biri gibisiniz.
Bulun bakalım
16 Yorumla- 3 ay
Sitede pek denk gelmedim ama yalnızlığı seven, bir şeyleri çok umursamayan, ilişkilerinde netlik seven, güvene fazlasıyla önem veren biri gibisiniz.
- 3 ay
Teşekkürler.
- 3 ay
Cevap için.
- Diğer konusunda 931 cevap paylaştı.
3 ayEt bakalım
09 Yorumla- 3 ay
Sosyal, mutlu, şaka yapıp eğlenmeyi seven, bir şeyleri kafaya takmayan birisin.
- 3 ay
Normal. Sonuçta ilk tahmin sorun 😂😂😂😂 @azraaksoy123
- 3 ay
Yanlış tahmin mi yani anlamadım?
- 3 ay
Bunu bile anlamayan doğru tahmin eder mi 😂😂
- 3 ay
Sen anlatmayı bilmiyorsan sorun anlamayanda değil. Ayrıca çok laubali ve cıvık biri olduğunu yazmayı unutmuşum pardon🙏
- 3 ay
Ben seni gayet akıllı zeki bir kız sanıyordum ama neyse..
Çilekli süt tavsiye ederim kişisel gelişimine yardımcı olur 🍼 - 3 ay
Açıkçası sana göre zeki ve akıllı olmamak beni gayet memnun eder çünkü senin zeka seviyene sahip biri bana da zeki olduğumu söylese bu büyük bir hakaret olurdu🙂 Ayrıca çilekli sütü kendi gelişimin için deneseydin keşke bana tavsiye edeceğine, senin benden daha çok ihtiyacın var çünkü..
- 3 ay
Belli
- 3 ay
Aynen öyle👍
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım