Güçleri ve soy isimleri ve taptığı dinler aynı, akrabalar mı?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Güçleri ve soy isimleri ve taptığı dinler aynı, akrabalar mı?
Rockefeller ve Rothschild aileleri kan bağıyla akraba değildir. İki aile farklı kökenlerden gelir; Rothschildler Avrupa kökenli Yahudi bir bankacı aile iken, Rockefellerlar Alman kökenli Amerikalı bir ailedir. Tarih boyunca iş dünyasında nadiren ortaklıklar yapsalar da, aileler arasında biyolojik veya evlilik yoluyla bir akrabalık bağı bulunmamaktadır.
Her ikisi de Avrupada ki yahudiler Filistine gelsin orada nüfus yoğunluğumuz olsun ve bir devlet kuralım diye Hitler'i finanse etmiştir aynen Dupontlar gibi diğer büyük yahudi aileler gibi.
Her ikiside siyonisttir ve dünya finansı bunların ellerindedir.
Ayrıca her ikisininde Allah bin belasını versin !
Biz Berk ve Şenay 🧿
Rockefeller’lar Amerikalı, Rothschild’ler ise Avrupa kökenli bir aile; yani soy bağı olarak akraba değiller 🙂 Din ve güç alanları benzer olsa da bu onları akraba yapmıyor. Sık sık komplo teorilerinde yan yana geçmeleri, aralarında gizli bir kan bağı olduğu anlamına gelmiyor 🤷🏻♀️🧠✨
Cevap
4Cevap
Aynı soy ağacından geliyorlar, ama biri küresel diğeri ise emperyalist kanadın temsilcileri.
Bu da dualite yaratır, dualite in kuralcıları oldukları için, dünya da yaşanan hemen hemen herşeyi kendi istedikleri yöne doğru yönlendirebilirler.
Düşman aile oldukları doğru mu?
Hayır.
İkisi de Matrix dualitesinin çalışmasını sağlayan birer mekanizmadır.
Vay be adamlar hem düyayı hem matrixi hem de öbür tarafı yönetiyor helal olsun ben daha kendimi yönetemiyorum
Öbür tarafı yönetiyor demedim, alt astral'e gidenlerin çoğu dünya'ya tekrar reenkarne olur.
Peki bu araftakı ruhlar neden arafta kalır, aramızda görünmez yaşayan ruhlar yuzlerce yıl dünyadalar, reankarne olmuyorlar, cennet cehennemde değilller , bizim boyuttalar
Araf denilen yer alt astraldir, buradaki ruhların çoğu dünyaya reenkarne olmayı tercih ederler ama bazıları ise dünya da yaptıkları kötülükleri vicdan azabı denilen arınma ile öderler.
Öldükten sonra ya alt astral'e gidersin ya da üst astral'e çıkarsın.
Alt astral bir terapi alanıdır, burada ruhlar yaptıkları ile kendini muhasebe eder, eğer kötülük peşinde koşmuş ve ruhsal tekamül üne bir şey katamamış ise, önceki hayatta yaptığı kötülüklere maruz kalacak şekil de tekrar bir bedene reenkarne olur.
Bazı ruhlar ise dünya okuluna gitmek istemeyebilir, terapi ile ruhlarının aydınlaması da vicdan muhasebesi ile yapılır.(Izdırap hali)
Üst astral ise 5. Boyut'a (Terra nova) silikon bedenlere alıştırma yeridir, orasıda bir nevi terapi alanıdır * korku ve kötülük tezahür olunmaz alt astral'e göre, tamamen sevgi boyutudur
Çok tesekkür ederim çok bilgilisin bilmediğim bir çok şeyi öğrendim sayende
bir şey anlatmadım.
Rica ederim.
hayır
Değil
Kuzenler
amca cocuklru
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?