Ismi Nathaniel Rothschild tanıyor musunuz? ya da İnternette de bakabilirsiniz. Hatta denilene göre iki kadının ölümünden sorumlu birisi eski eşi model, diğeri de sosyal medya fenomeni ne o gibi bişey yani neyse. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Dünyaya hükmeden aileye mensup, ister cinayet işler, ister tecavüz eder.
Bazı insanlar inanmıyor fala yalan diyorlar.
Sizce peki istediği kişiye ulaşabilirler mı?
Vay be o derece yani
Ama dine inanıyorlar dimi? Yahudiler
😇.
Peki denilene göre Hazar Türklerindenlermiş hatta güya Türkçe biliyorlar falan evde aşçılar bile Türkmüş. Sence bu doğru mu?
Yaaa şaka yapmıyorum internette yazıyordu öyle 😂
Iyi de Süleymandan önce bile Türkler yok muydu? Araplar mı vardı Osmanlı topraklarında?
Anladım teşekkürler.
Ama galiba evlerinde türk aşçı oldukları doğru
Ha bak bunu buldum.
Aşkenaz denilen kuzey Avrupa Yahudilerindendir. Ailenin ortaya çıkışı Almanya’dır. Soylarının hazar Yahudilerine kadar uzandığı iddia edilmiştir.
Evet. Cinayetten sorumlu olduğuna dair delil yoktur.
Peki başka ne biliyorsunuz hakkında?
Gerçekten yazdıkları gibi şeylerle ilgileniyor mu
Dünya sermayesinde ciddi etkisi olduğuna inanılıyor. Ancak hakkında yazılıp çizilen çoğu şey sadece tahmin.
Anladım teşekkürler. Peki yakın zamanda Türkiyeye geldiğini biliyor muydunuz? Şirket almış
Evet.
Cevap
0Cevap
Rothschild ailesinim bir uyesi iste ne dusunmemis gerekiyor? Butun pislik bunlarda en buyuk ailelerden biri
Peki sizce o iki kadını bu öldürmüş veya öldürmüş olabilir mi?
Ohooo 2 kadin ne ki adamlar cocuklari olduruyor genc kalmak icin alasini oldurmuslerdie
O derece yani
Fotoğraflarda dudaklarını neden öyle yapıyor.
Bazı kişiler yapıyor öyle hani yüzüm hoş gözüksün diye ama bı garip çıkıyor öyle yapıldığında. Mesela annem de yapar hep ama hiç iyi gözükmez
Eee ne düşünüyorsun? Sence nasıl biri?
Yani ne bileyim çoğu kötü yorum yapıyor ben beğeniyorum diyorum bu çirkin şeyin nesini beğeniyorsun diyorlar.
Teşekkürler
Yarrk gibi tipi var
Bence gayet yakışıklı
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar