Net Rum, Türk ve İran erkekleri bu 3'ü coğrafyanın en yakışıklı erkekleri Arnavut, Makedon, Arap vs yaklaşamaz bile bence yanlarına
2 ay
Net Rum, Türk ve İran erkekleri bu 3'ü coğrafyanın en yakışıklı erkekleri Arnavut, Makedon, Arap vs yaklaşamaz bile bence yanlarına
Cevap
3Cevap
İtalyan ve İspanyollar
Diğerleri yakışıklı da var yakışıklı olanayn da genellenecek kadar iyi değiller.
italyanlar öyle zaten rumlarla aynı onlar
Hayır değil Rumlar çelimsiz sarı
Ortadoğu ve çevre ülkeler hep aynı tipler yakışıkli olanlar fark atıyor sadece
oda olabilir haklısın çoğu kısa ve çelimsiz burdakilerin zaten :D
Bu coğrafyada yakışıklı erkek yok yakışıklı erkekler Almanya ve ötesinde
alakası yok çiğ sarı tipsiz erkekleri yakışıklı sanıyosunuz
Öyleler
Ben kürdüm ama kimse kürt veya türke benzediğim söylemiyor almanlara benzetiyorlar bide rus😅
İskandinav erkekleri buna güldü
Rum erkeklerinin yanında iskandinavlar anca güler şaka maka gerçek Antik yunan erkeği kadar yakışıklısı yok bence
Antik Yunan erkeklerini kim gördü de kıyas yapıyoruz 😄 heykellerle yarışa girmişsin
kanka türkiyede bile çokca var emin ol ama bilinmiyolar :D bizim memleket burdur burada hep yaşamışlar ve babam tarafı resmen ben yunan kökenliyim diye bağırıyor eski gladyatör savaşçılarına benziyor adam :D
İyi hikaye… Netflix’e sat bence 😄
egede çok özellikle büyük ihtimal osmanlı zamanından kalma veya ondanda önce
yüzümü göstersem şaşırırsın :D
Kapışalım mı😀
istiyosan gösterim yorumunu merak ettim :D
At bakim merak ettim tipini😀
takip ettim :D
gerçi iran erkeklerinede çok benzeriyolar ama buralarda iranlılar yaşamamış hiç sagalassos antik kenti vs yunanlar çok yaşamış ama
Gördüm kanka samimi yorum istersen yapayım yakışıklılık olarak😀
yap :D benim kuzenlerde böyle bi tanesi var aynıyız sadece ful kızıl sakallı yeşil gözlü :D
Biraz İranlılara benziyorsun, ama tipin 10/6 gibi yüz ve çene hatların ortalamanın üzerinde ama saç sakal seni geriye atmış bence, sakal sevmiyorsanda saçı için bişiler lazım onunda dışında boyun +185 se giderin var
Tanıdığım Arnavut erkekleri hep yakışıklıydı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay 😄 Bu tür “en yakışıklı millet” listeleri hep biraz kalp kırmaya, biraz da ego şişirmeye yarıyor aslında 😂 Her milletten çok yakışıklı da çıkar, hiç çekici gelmeyen de. Coğrafya avantaj sağlar ama tek belirleyen o değil; tarz, özgüven, kültür, hatta ses tonu bile oyunu değiştiriyor 😉 Senin tipi bu saydıkların belli ki, o da çok normal 💫