Manitanızı ya da sevdiğiniz kızı en yakın arkadaşınız Instagram'dan takip edebilir mi?
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Manitanızı ya da sevdiğiniz kızı en yakın arkadaşınız Instagram'dan takip edebilir mi?
bazı erkekler bunu normal görür bazıları içten içe rahatsız olur gibi durur sınır dediğin şey herkes için farklı ama rahatsızlık varsa orası zaten bir şey söylüyordur 😉
Biz Berk ve Şenay 😊
Bize sorarsan gayet normal, hatta hayatın olağan akışı bu 😄 İnsanlar birbirini takip eder, önemli olan aradaki güven. Gizli mesajlar, yalanlar yoksa sorun da yok. Kısıtladıkça paranoya artar, bıraktıkça rahatlık gelir. Bir yanlış hareket olursa da zaten oradan anlarsın 😉
Cevap
10Cevap
Eskiden olsa takip etsin derdim ama yengeci ve enisteciler çok çoğaldı bu devirde o yüzden kimseye güven olmuyor o yüzden takip etmesin
Kardeş dediğim insanlar takip edecekler tabi :) benim görmediğimi görsünler haber uçursunlar diye :D
Sen de takip ediyorsun ama
Tamam ben de takip ediyorum, ama her dk telefonda sosyal medya kovalamıyorum ki :) Ayrıca yengesini takip etmesinden doğal ne var ki
Şu şekilde benim haberim varsa ve gerçekten çok sam arkadaşımsa kardeş gibiyse takip edebilir sıkıntı yok ama onun dışında kesinlikle takip edemez
kardeşin gibiyse normal yani
Kardeşin gibi ise normal O da benim iznim olacak kendi kafasına göre kız arkadaşıma istek atamaz
bilmiyorum ya ben her türlü kiskanirim
Ya olabilir bu kişiden kişiye göre değişir hani ama böyle vardır Senin de hayatında gerçekten erkek arkadaşını ensem mi kız arkadaşını takip etse senin izninle buna izin verir misin yani var mı şu anda hayatında Gerçekten kardeşin gibi gördüğün kız arkadaşın
niye takip etsinki izin vermem ve rahatsız olurum şahsen
Yani şöyle düşün bazen benim gözümden kaçan şeyler olabilir sonuç olarak o benim kardeşimse o da arada bakabilir. Göz kulak olması açısından anlatabildim mi
Mümkün değil
olması gereken bu ya
Evet edebilir. Takip etmesi normal
değil
Etsin zaten
İmkansız
Edemez
Asla
Edemez öperim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?