Bugün serviste bir çocuğun sevgilisiyle konuşmasına şahit oldum ve baya sevgi dolu aşkımlar cicimler havada uçuşuyordu. Sonra kendi hayatıma döndüm hayatımda biri var yaklaşık 6-7 aydır konuşuyoruz ama flört değiliz ve sevgili de zaten değiliz. Neyse işte bu çocukla telde konuşmayı geç mesajlaşma bile 1 saatte bir falan yani bugün olan bu olayı ona da anlattım tabiki mesajla ve dedim ki seninle böyle bi sohbetimiz olmadığı ve sevgili olmadığımız ve asla olamayacağımiz aklıma geldi üzüldüm dedim o da bana benimde üzüldüğüm şeyler var işte falan dedi sordum arabasına masraf çıkıyormuş ondan üzülüyormuş ayrılsam mi ne yapsam bilemedim ya karmaşık duygular içerisindeyim ben ne diyorum o ne diyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ben anlamadim siz anlasabiliyomusunuz anlasamiyomusunuz sevgili gibi takilip birbirinizin icini disini bilip sevgili olmamak nasil oluyo bu ayni evde yasayan ama evli degiliz diyen sevgililer gibi bisey
Öyleyiz cidden kendisi sevgili olmaya hazır olmadığını benim nasıl hazır olabildiğimi bile soruyor bahsi geçince. Anlaşma durumuna gelince de valla bir şey diyemiyorum. Telefonda konuşma arama vs yok zaten wptan konuşuyoruz o kadar görüşürsek görüşüyoruz yoksa görüşmüyoruz öyle
Bnce yanlis anlama ama sizden bi cacik olmaz cunki kalbinizde birbirinize ask duygusu yok ikinizde sadece saygi duyup birbirinizi dinliyonuz belliki yakin arkadas kanka misali gibi bisey
Yanlış anlayacak bir şey yok doğru diyorsun yan yanayken her şey iyi güzel ama beni sevdiğini hissetmiyorum da düşünmüyorum da benim ona karşı duygularım var fakat onun yok yani bi insandan bana güzel kelime söyle diye ricada bulunur musun? Normalde bulunmazsin karşı tarafın yapması gerekir eğer içinde varsa tabi ama ben bulundum ve yine yapmadı
Zaten icinde olsa herseyi gectim bakislarindan anlarsin ne bilim sana bi pamuk seker alir sahilde otururken gozlerine bakip senin o tatli mucadeleni izlemekten aldigi o keyfi sende kalbinde hissedersin bu olmadigina gore bos yere kalbini zorla doldurmaya calisma birak kalbini deger verip deger katcak biri doldursun zmana birak tum erkeklerden uzak dur dinlen
Doğru diyorsun hiç böyle şeyler yaşanmadı yaşatmadı da. Bir kere elimden tuttu çok şaşırmıştım o kadar başka hiçbir şey yapmadı. Sevgi sözcükleri içinde zaman istedi buluşana kadar bende zaman verdim buluştuk ama yok söylemiyor alışkanlık değil falan diye geçiştiriyor hayatımdan çıkarmam ve herkesten uzak durmam en mantıklısı
Ayrılık mesajı olarak ne diyeceğimi bile bilmiyorum ama işin kötü tarafı bu ben fark etsin kafasına dank etsin istiyorum da çok zor sanırım
Dank etmez anlattigin gbiyse hersey tek dank edicek olan cok iyi biriydi herseyde dertlesirdik olur ilerisi olmaz ayrilik mesaji icin bise diyemem bana sanki arkadas olarak devam edermisiniz gbi geliyo cunki sevgili degilsiniz sadece bu samimiyet kalmaz arada ama hayatina ilerde biri girerse sende ya da onda o kisi sizin eski samimiyetinizide illaki hisseder ve gorusmenize onay vermez
Aramızda her ne varsa ona bir isim koymamızı istemiyor isimsiz bir şekilde konuşuyoruz yani çok saçma bu. Ben diyorum ki ee neyiz biz diye soruyorum bilmem neyiz diye cevap veriyor kısacası yoruyor yani
En guzeli kopmak anlasilan boyle arkadasta kalinmaz kalbinde aklinda surekli dalgin olur gerek yok hayattaki tek amacin onunla birlikte olmak degil sonucta kocaman bi yasam var onunde kendine bi yol cizme vakti gelmis artik vakit bunalimda kalma vakti değil gercekleri yasama vakti
Evet doğru diyorsun zaten herhangi bi ilişkide şüphe varsa karşı tarafın sevgisinden şüphe duyuyorsan ve tek taraflı bi istek varsa olmuyor ne yapsan ne etsen de boş bunu fark ettim. Üzücü olan da şu bana gelince hep işim var ben söyleyemem öyle şeyler alışkanlık değil diyip başkasına şair kesilmesi... Bu düşünce beni çok incitiyor ama yapacak bir şey yok kurtulmam lazım olmayacak şeyler için çaba harcıyorum hem de boş yere
Hic uzulme bazen guzelde olsan yakisiklida olsan karsi tarafin ici isinmadimi isinmaz arkadaslik baska bise kalbini vermek ona canini emanet edebilirim demek baska bisey ikinizde kotu niyetli olmayabilirsiniz ama bu durum sizin harika bi cift olucaginiz anlamina gelmez umarim bundan sonraki olmasini istedigin ask hayatinda musmutlu olursun en guzel en tatli sans seninle olsun hergune bugun harika bigun diyerek gunese bi merhaba diyerek basla gerisi kendisi gelir korkma
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için 🙏 doğru söylüyorsun bazen ne kadar iyi veya güzel olsan da yetmiyor. Kabullenip gitmek ve arkama bakmamak en doğrusu olacak sanırım biraz üzüleceğim ama her gün üzülmektense birkaç gün daha üzülür bitiririm olur biter ama asıl önemli olan nasıl bitireceğim işte cesaretim yok niyeyse sanırım ya pişman olursam diye düşünmekten adım atamıyorum böyle sanki çok mutluymuşum gibi
Anlamadim neye pisman olucaksin ortada bi iliski yok bi iliskinin temeli var ama oda tek tarafli bi binada temel eksik olsursa o bina nasil ayakta kalir kizce zamani gelmis istesekte istemesekte cok uzun sure konusup bulusmusunuz halen bi duygu yoksa zorla ask olmaz demelyiz bence bi sarki hediye ederek bundan sonra musmutlu olursun umarim ben yeni bi sayfa aciyorum artik diyip noktalandirabilrsin
O kadar haklısın ki.. gerçekten şu an ilişkiyi veya yaşadıklarımı özetledin resmen ve kendime bir kez daha acıdım bunları hak etmiyordum çünkü. Neyse üzülmeyi bırakmalıyım aa şimdi gel de şarkı bul hangisini göndersem diye düşün ajsjsjs
Vallaiste o konu beni asar cunki benim muzikleri kimse dinlemio zaten dinlesede oyle bi dokunuslu soz yok benimkilerde haliyle maalesef bu konuda yardimci olamicam yeniden diyebilcegim kendini yenilemekten bikma usenme yorulma kendin icin yapacagin hicbisey kotu olamaz herkesin kendine ozel bi hayali vardir ve bu hayali paylasmak istedigin bi yol arkadasi o yol arkadasi yari yolda incekse kendi bilir hic gelmesin yol boyu yaninda uyucaksa gecsin arkaya bari gozukmesin ama yol boyu bi eli elinde bi gozu sende ici kipir kipirsa buyursun gelsin sonsuz yolculuga sendeki Şu an uyuyo ilk sagda indir arkadasi sende rahat yolculuk et oda rahat uyusun
Aynen uyuyor bana da yük oluyor. Şunu da fark ettim hiçbir zaman önceliği ben olmadım. Geçen cuma buluşalım dedim işten çıkınca haber vericem dedi sonra arkadaşının işi olduğunu ona yardıma gidebileceğini saat kaçta gideceğini bilmediğini ama bana haber vereceğini söyledi ve bil bakalım ne oldu saatler boyunca haber gelmedi uyumuş ve arkadaşları uyandirmis onların yanına gidiyorum yeni uyandım diye mesaj geldi buluşma iptal oldu yani bana haber vermeye bile tenezzül etmedi. Bir şey demedim cumartesi buluşalım dedim kuzenim geldi dedi. Pazar görüşelim dedim araba babamlarda olacak dedi bahane demek istemiyorum ama resmen sevgi dilendiğimi beni sevmesi için çabaladığımı ama asla beni fark etmediğini ve hiçbir zaman önceliği olmadığımı öğrendim gerçeklerle yüzleşmek bazen cidden zor olabiliyormuş
Sen zaten son noktaya kadar zorlamisin bea kizce yinede bise diyimmi helal olsun kocaman bi kalbin varmis o minicik bedeninde 3 gun arka arkaya bulusma icin bastirmak hemde kiz tarafi olarak ayakta alkislamak lazim🤝🙏👏 demek biz erkeklere bu kadar deger veren kizlarda dunyada varmis disarda musmutlu bi yasam seni beklio artik adim atma vakti korkma kapiyi acmaktan suslen kendini en tatli hissettigin sekilde giyin makyajini yap dimdik yuru ben geliyorum kocamaaaan bi yasam sevgisiyle die
Bahar bahçeyken sonra neden oduna dönüştün diyorlar böylelerine denk gelince insanın hevesi kursağında kalıyor bu kadar ısrarımın sebebi 2 hafta zaten görüşemeyeceğimizden dolayıydı ama olmadı olsun gözüm açıldı benimde istenmediğimi biliyorum artık
Bugünkü araba olayını konuşuyoruz hala şu an
Ve bana sürekli masraf çıktığını falan söyledi
Bende dedimki benim canımı sıkan durumla senin canını sıkan duruma bi bakar mısın çok ayrı tellerden çalıyoruz dedim o da öyle şu an farkındayım ama belirteyim dedi bende Sıkıntı yok sen arabana canını sıkmaya devam et ama ben artık senden dolayı canımı sıkmayacağım böyle dedim
O da bana Demek ki söylememem gerekiyomuş teşekkürler bunu demiş
Asıl ben teşekkür ederim bana değer vermediğini her geçen gün daha çok fark ettirdiğin için bende böyle dedim
Araba bu elbet masraf cikarcak 0 da alsan masraf olur bu isin kurali bu hem masraf olmazsa biz sanayiciler eve tasmi goturcez olaylari sadece kendi pencersinden yorumlamasin hersey bi dongu unutmasin kalplerin birlesimide bi dongu kimiyle olur kimiyle olmaz
Kizma ama karsindaki baya bos duygusuz biri bea bildigin bizim icimizdeki yontulmamis odun tamam biz erkekler siz ciceklere gore hep odunuzda kimimiz desenli kimimiz yumusak kimimiz superguc kimimizde henuz marangoza ugramamis kalas
Kızacak bir şey yok ki ben bunu biliyorum zaten beni sevmediğinin farkındayım bana asla git demiyor ya ben o yüzden duruyorum hala yoksa kaç defa gitmeye kalktım yani hiçbirinde de ne kal dedi ne de git ama insan git kelimesini duyunca geri de dönemez çünkü bi sebebi vardır gitmeni istemiştir ya buna tutunuyor şimdi bu hiçbir şey demeyince benim sinirlerim zıplıyordu ama artık umurumda değil çünkü ben elimden gelenin fazlasını bile yaptım hiç yapmayacağim şeyleri yaptım kendi gururumu hiçe saydım değmedi ama olsun benim vicdanim rahat keşke diyebileceğim hiçbir şey yok çünkü iyi ki dediğim her şeyi yaptım şimdi o düşünsün
O zaman simdi bu saate uygun olani yap ac perdeni disarda yildizlarin guzelligini izle ay isiginin biz denizlerdeki ve karadaki canlilarin aydinlaticisi oldugunu hisset guzeeel tatli derin bi uykuya gec sabaha harika bi sen olucaksin ben zorunlu olarak kacar gece 4 te vardiyam var 3 saat uyuyayim kizce unutma en guzel en tatli sans seninle musmutlu bi yasam seninle boş ver diger herkesi burada yakininda farketmez herkesi salla yildizlara odaklan simdi sonrada gunduz baharda acan gokkusagini hayal et iste o harika goruntuyu gorceksin
Çok teşekkür ederim her şey için çok sağolun iyi geceler
Ne demek kizce umarim hayatinda musmutlu olmana kucukte olsa bi destegimiz olmustur ne kadar mutlu insan o kadar guzel bi DUNYA tatli geceler 😴