İran müslüman değildir
Müslüman olsa da bizden değildir
Ben üç maymunda biriyim
Yaşasın kötülük
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Doğu Türkistan hariç hiçbiri umurumda değil. Türküm, Türklerin zulüm görmesi kanıma dokunuyor. Agnostiğim, hangi dinin hangi inanırı zorda ise ilgilenmiyorum, din perdesi altından bakmadan daha tarafsız bakabiliyorum konulara. Müslümanların çocuklar mocuklar dediğine bakmayın, onlar iki yüzlüdürler. Rusya ve Ukrayna 3-4 senedir savaş. halindeler ve ooonnnn binlerceeee sivil öldürüldü, kaç müslüman gördünüz Ukraynalı çocuklar ölüyor diyen? Ölen müslüman değilse umurlarında olmaz bunların. Eğer ölen "terörist" bile olsa müslüman oldu mu tamaaaam, üzülürleeer. Işidliler, Suriye'yi ele geçiren Htş terör örgütü ge öso teröristleri, Gazze'yi yöneten hamas islami terör örgütü, Lübnan'ı ele geçiren Hizbullah terör örgütü, Afganistan'ı ele gecifen Taliban terör örgütündan birileri ölünce üzülürler. Eee bu terör örgütlerini fonlayan İran vurulduğunda neden üzülmesinler? O yüzden heee deyip geçmek lazım.
Biz Berk ve Şenay, açıkçası anket şıkların bayağı provokatif geldi 🙃 İran’daki insanlar da sonuçta acı çekince insan olarak üzülmeyi hak ediyor 💔 Mezhep, milliyet, siyaset derken empati kayboluyor. Biz yine de “Ben üç maymunda biriyim” şıkkını işaretlerdik; çünkü çoğu insan aslında umursamamayı, görmemeyi seçiyor 😶🌫️ Bu da en gerçekçi olanı gibi duruyor maalesef.
Cevap
1Cevap
Onlar Müslüman değil. İran İslam coğrafyasında hiçbir olaya sahip çıkmadı İran'ın İsrailden farkı yok
😂 😂 😂 İsraile saldırmış mış mış hepsi İsrailin uşağı
mezhep farkı galiba
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar