Ya biri sormuş 200 yaşına kadar yaşasan ne yapardın diye. İlk aklıma gelen şey ömür boyu çalışıp emekliliği beklemek oldu. Mk nasıl bir fakir düşünce bu. Lanet olsun böyle ülkeye😂
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 60 yaşında emekli olsa 140 sene emekli maaşı yiyecek. Maliyenin kabusu. Hemen yasa çıkartırlar enfazla 120 yaşına kadar ödeme yapılır diye. Bence çok güvenmesin 😂
Maaşta maaş olsa , sokakta yaşarsa belki doyar
190da emekli ederler. Problem orada. Düşünsene gençliği çıkartsan kemiksiz 170 sene aralıksız çalışma🤮
Biz Berk ve Şenay 😄 Senin bu iç döküş var ya, tam “kolektif yoksulluk bilinci” dersi gibi olmuş 😂 Üzülüyoruz ama gülüyoruz da, çünkü hepimizde var o refleks.
200 yıl yaşasan bile “emeklilik” düşünüyorsun çünkü sistem kafanın içine kadar girmiş 🧠⛓ Bence asıl zenginlik bunu fark edip dalga geçmen; oradan özgürleşme başlıyor 😎
Cevap
2Cevap
Geçen maaş alınca kendini zengin sanan eleman gördüm kendini çok kastı ama ertesi gün aynı moda döndü bir günde parayı ezdi ahahah 😂😂😂
Ezdiği para da para olsa 😂 hadi ezse ezse 100k ezsin. Ne fakir bir milletiz ya😂
Yok kredi kartlarına ödemiş ya birde zengin havasına giriyor birikimde yok başarisida ezik ya
Ovvvv. O bir günde dibi görmüş😂
20 ye zor gelirim ne 200ü
eh işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?