Böyle aniden bir düşünce gelir pat diye yerleşir kafamızın içine bütün gün düşündürür peki böyle düşünceleri nasıl karşılarsınız? yorar mı sizi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Böyle aniden bir düşünce gelir pat diye yerleşir kafamızın içine bütün gün düşündürür peki böyle düşünceleri nasıl karşılarsınız? yorar mı sizi?
Zihnim durgun, dingin, temiz. Huzur hakim elhamdülillah. Tevekkül denen bir ip buldum, sımsıkı sarıldım. Elimin ulaşamayacağı tüm düşüncelerimi Allaha havale ettim. Yoluna koyması, doğruyu göstermesi ve beni dinlendirmesi için.
Hayatı fazlasıyla sorgulayan bir insanım , sorgulanmamış bir hayat yaşanmaya değmez çünkü filozofa göre. Var oluşumu hissettiren şey düşünebilmem hayata karşı bir farkındalığımın olması. İnsanlığı çok sorgularım. Mesela bir insan, en fazla ne kadar kötü olabilir.. ne kadar aşabilir bunu.. Daha ne olabilir? kadın cinayetleri canlı şiddetleri beni ciddi manada insanları sorgulamaya itti.. Vicdani değerleri dahi sorgular oldum şu durumda. Düşüncelerim kimi zaman ağır gelse de bana sorgulamadan hakikate erişmek adına adım atamayız yeri gelince kendimizi dahi sorgulamalıyız. 🎐
Eic için çok teşekkür ederim. 💓🌺
Rica ederim 🦋🦋🦋🦋🦋
Beni düşüncelerimden ziyade cevap bulamadığım belkide bulduğum cevapları konuşup anlatıp onaylayan biri olmaması yoruyor en azından düşünülse ben gene bildiğimi yapsam yormaz bu kadar.
Düşünmenin yormadığı insan mı var dünyada. Bir alışveriş yaparken bile o site o ürün bu ürün derken yoruluyoruz. Kaldı ki hayata dair veya geçmişten gelen düşünceler bizi yormasın.
Rica ederim 🦋🦋
Cevap
13Cevap
Evet düşünceler çok düşünürsem beni yoruyor
Nefes almamı bile engelliyor..
Öyle bir dalıyorum ki, o an o düşünceye teslim oluyorum..
Genellikle planlı bir insan olduğum için planlayamadigim şeyler yoruyor
Evet yoruyor sanki dünyanın tüm sıkıntıları bendeymiş gibi hissediyorum.
O tür bir düşünce geldiğinde hiç önem vermiyorum sönüp gidiyor.😊😁😆
Çok düşünmek bir çeşit hastalıktır sorunun kaynağına inip çözmek üzerine gitmek en doğrusu bence.
Bazen kendime düşmanlık yapıyorum, beynim hiç susmuyor, susturamıyorum
İnsanlar daha çok yoruyor
Evet ya çok yoruluyorum artık insanlardan hayattan herkesten bıktım kıskançlıklarından pek takan birisi değilim ama eskisi gibi
Tabiki çok düşünme herşeye anlam yükleme fazla farkında olursan çıldırırsın.
Yoo😅
Aşırı düşünürsem kabus gibi oluyor
Yormuyor öldürüyor 🤦
Öyle bir durum içine girmiyorum..
Bazen çok yorar.
Yormaya başladığı an düşünmeyi bırakıyorum.
Kafam susmaz hiçbir zaman zaten
Değişiyor bazen evet bazen hayır
çok yoruyor maalesef ki
Çok düşündüğüm zaman evet
Çok düşününce evt
Evet yoruyo
Evet yorar
Bazen
Bazen
Baya yoruyor
Evet
Evet hemde çok